Kläder

Populära filter
2 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Missguideds kläder – för att en klädstil inte räcker

Det kan vara svårt att definiera sin klädstil med några få ord. Många av oss har en klädstil för varje tillfälle. Vi har på oss olika kläder när vi går på dejt och när vi slappar i soffan en söndagsmorgon. Eller när vi går i skolan eller jobbar, och när vi ska på fest. Det är det som är så bra med Missguideds kläder, de har något för varje tillfälle.

På Missguided har man fattat grejen. Du vill ha en cool, ungdomlig stil, men samtidigt så vill du kunna växla mellan dina olika intressen och aktiviteter. Ena stunden kan du ha på dig en enärmad, tajt body, nästa en galaklänning, för att sedan byta till de skönaste sweatpants du någonsin testat. Den här mångsidigheten gör Missguideds kläder unika.

Hitta rätt passform för din kropp bland kläder från Missguided

Vi har alla olika kroppar, och därför är det så bra att Missguided har många olika storlekar och passformar att välja mellan. De har både plus-kollektioner och Missguided Petite, som är plagg för dig som är kort.

Samtidigt är det många plagg som passar de flesta. Många av Missguideds kläder har en smickrande silhuett som markerar midjan, men det finns även både långa toppar och crop tops, för dig som vill ha en modern look.

Missguided mixar material som proffs

Något som kan göra din outfit mer intressant är att inte bara blanda olika färger och mönster, utan även material. Då är Missguideds kollektioner perfekta.

Du kan till exempel skapa en snygg helsvart outfit med svarta jeans i matt bomull och kombinera den med en glansig, svart skinnjacka. Blanda gärna in olika texturer, till exempel genom att addera en ribbad topp under jackan. På så sätt får du en outfit som känns klassisk, men samtidigt intressant.