Kläder

Populära filter
388 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Les Deux – mode för den medvetne

Les Deux är ett premiummärke med starka värderingar och stolthet. Märket är ett samarbete där mångfald och olika bakgrunder och mentaliteter har format något unikt. I deras kollektioner hittar du både fritidskläder såsom joggingbyxor och huvtröjor men också mer uppklädda plagg som kostymbyxor och pikétröjor.

Man kan säga att förorten och storstaden förenas i Les Deux kläder och suddar ut gränserna mellan oss som människor. Oavsett om du väljer ett vardagsbetonat plagg eller något lite mer uppklätt kan du förvänta dig samma höga kvalitet, där varje söm sitter precis där den ska.

Så gick Les Deux från en enda t-shirt till ett globalt märke

För ett antal år sedan föddes en idé där man ville kombinera stilarna hos rika killar som går på fina skolor med streetmodet. Dels för att det får olika grupperingar att stå på en gemensam bas, men också för att det blir så bra när man mixar stilarna. Det hela började med en enda t-shirt, men kunderna ville bara ha mer, och idag är Les Deux ett stort globalt märke.

På Les Deux är ett av ledorden medkänsla, och ett annat kreativitet. Dessutom har de alltid i åtanke att alla ska ha frihet att sträva efter att nå sina mål. Och även om det kanske låter hypotetiskt så lyser deras värderingar genom i designen, till exempel genom att de använder sig av miljömässigt hållbara material.

Så skapar du en outfit i Les Deux-anda

De flesta av Les Deux plagg är basplagg vilket gör att de är lätta att kombinera, antingen med varandra eller med plagg du redan har i garderoben. Deras stilrena look gör att de inte sticker ut alltför mycket, men samtidigt ser man att det är kvalitetsplagg det handlar om. Det kan ge ett professionellt intryck om du bär dem till jobbet, samtidigt som de är bekväma nog att använda på fritiden.