Kläder

Populära filter
661 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Gina Tricot-kläder följer alltid de senaste trenderna

Svenska Gina Tricot vänder sig till dynamiska och energiska kvinnor som tycker om att utforska nya trender, men också ha bekväma och klassiska plagg. Kläderna säljs på en stor internationell marknad.

På huvudkontoret i Borås skapas säsongens trender och produktionen organiseras. Många av plaggen är tillverkade av ekologisk bomull, återvunnen polyester och tencel-material vilket gör att du inte behöver kompromissa bort hållbarhet. Företaget drivs att av att lyfta kvinnor och inspirera dem till bra klädval.

Gina Tricot-kläder är allt du behöver för veckans sju dagar

Det är enkelt att skaffa en avslappnad stil när du handlar Gina Tricot-kläder. Det finns t-shirts, luvtröjor och collegetröjor i flera olika färger och ofta med ett snyggt tryck i form av en textlogga.

Materialen är lättskötta, hållbara och mjuka mot huden och det finns jeans i flera olika modeller som passar alla former och önskemål. Oavsett om du föredrar jeans med hög midja, klassisk passform eller kanske byxor med raka eller utsvängda ben finns det något för dig.

Här kan du välja bland flera olika modeller som framhäver ditt bästa jag. I sortimentet finns också långärmade toppar och skjortor när du vill vara vardagssnygg, allt till priser som inte gör hål i plånboken.

Känn dig snygg i sköna klänningar från Gina Tricot

Om du vill handla Gina Tricot-kläder finns det inte bara snygga och sköna vardagströjor utan också plagg för mer speciella tillfällen. Passa på att köpa snygga klänningar i romantisk stil med fina mönster eller mer utstickande blåsor som passar bra på festen eller till utekvällen.

Här finns klänningsmodeller med metallisk glans och i klassiska färger som blått, svart eller rosa. Voluminösa skjortklänningar kan kombineras med ett par enkla sneakers för en avslappnad stil.

Det finns också stickade klänningar för kyligare dagar, och med ett par höga boots till blir du i stället mer uppklädd på kvällen.