För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.

Gant Ruggers kläder bjuder på snyggt manligt mode som baseras på en demokratisering av stil - man förstår vikten av att kunna uttrycka sig själv. Gant Ruggerskläder föreslår en originell och elegant men ändå avslappnad look eftersom de förstår sig på den moderna mannens behov. De är inte rädda för förändringar, som ju tillhör vardagen, och man söker ständigt efter nya inspirationskällor. I modevärlden gäller det att ständigt hålla ögonen öppna och kläderna från Gant Rugger lyckas Gant Ruggerskläder har en modern, men ändå tidlös stil och är utformade för män med vilja att känna sig bekväma och trendiga.

Gant Ruggers kläder - för den moderna, modemedvetna gentlemannen

Titta in i Zalandos utbud av kläder från GantRugger om du vill se ut som en klassiskt stylad, modemedveten man. I de senaste kollektionerna använder märket inspiration från hela världen: Tokyo, New York, London, Paris och naturligtvis Amsterdam, vilket skapar en unik och eklektisk stil. I kollektionerna hittar du kläder i urban, sportig och militär stil, och som vanligt läggs stor vikt på materialets kvalitet och egenskaper: skjortor och byxor ska vara mjuka, tröjor mysiga och för att skydda dig mot kyla; jackor och västar som både är snygga och värmer. Iklädd GantRuggers kläder får man inte vara rädd för att sticka ut ur mängden - starka färger och iögonfallande mönster bidrar till en unik karaktär. Välj enfärgade t-shirts, vanliga jeans eller beige byxor om du vill ha kläder i sportig stil. Vill du se klassisk ut så är det bara att välja och vraka bland skjortor, jackor eller stickade tröjor som skapar ett lite elegantare intryck. På Zalando hittar du fina och mångsidiga kläder från Gant Rugger för alla tillfällen.

Annat av intresse:

Skinnjackor

Present till pappa

Pullovers

Höstmode

Slitna jeans