Populära filter
362 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

BDG Urban Outfitters kläder tar din garderob till en ny nivå

BDG är Urban Outfitters egna märke som kombinerar klassiska plagg med lekfulla inslag, inspirerade av det allra senaste modet. Märket förknippas ofta med coola denimjeans och sköna jackor som håller dig både varm och trendig.

I vårt sortiment hittar du allt från färgsprakande klänningar till mönstrade skjortor och shorts som gör att du definitivt sticker ut från mängden.

Basplagg med en tvist

Med en välfylld basgarderob har du alltid något att ta på dig och hos BDG Urban Outfitters finner du ett brett utbud av välsittande nyckelplagg som kan användas till både fest och vardags.

Mixa och matcha coola grafiska mönster och färgglada tröjor med stilrena, enfärgade basplagg. På så sätt skapar du en trendig och hållbar garderob som du kan använda i många år framöver.

BDG Urban Outfitters riktar sig till dig som inte är rädd att uttrycka dig själv och märkets förmåga att blanda gammalt och nytt är bara en av anledningarna till att det har blivit så populärt.

Avslappnat med färg och form

Att få till den där avslappnade och trendiga stilen behöver inte alls vara särskilt svårt. BDG Urban Outfitters har ett stort utbud av sköna och snygga jeans som du kan variera på många olika sätt.

Matcha ett par jeans med hög midja tillsammans med en kort och cool t-shirt. Prova också gärna att knyta upp t-shirten i en knut. Det skapar en fin detalj som dessutom lyfter din klädsel omedelbart.

Du kan också använda ett par slitna baggy jeans tillsammans med en luvtjöja och färgglada sneakers. Då får du en bekväm och moderiktig stil som samtidigt väcker känslan av urbant streetmode. Oavsett vad du väljer kommer våra kläder hjälpa dig att skapa en unik stil som du kan känna dig bekväm i.