Katalog

1 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

KIOMI är varumärket som fokuserar på att erbjuda modefavoriter för kvinnor och män: tidlösa och klassiskt eleganta, vackra plagg, skor eller accessoarer för dig att förälska dig i. Möjligheterna att blanda och variera sig är näst intill oändliga. KIOMI’s designers har en riktig fingertoppskänlsa, fokus på detaljer och klassisk designteknik. Tack vare detta ger samtliga KIOMI kläder, och speciellt skor, en stilren och individuell look till dina outfits.

KIOMI’s mer trendiga plagg är en vinnande kombination av dagens trender och stilar, inspirerade av riktiga personer. Med känsla för detaljer, ikoniska mönster och exklusiva material garanterar KIOMI’s plagg att ge din garderob en autentisk, fräsch och ny look.

KIOMI hämtar inspiration från tidlösa, ikoniska klassiker, kombinerat med mer moderna stilar. New York, London, Paris, Stockholm och Tokyo – våra designers har sökt inspiration från gatumodet i världens snyggast klädda städer, för att hitta vardagsoutfits som uttrycker unika, personliga stilar.

Vem du än är och vad du än gör, kommer KIOMI förvandla även den enklaste outfit till ett personligt statement.

Annat av intresse:

Skinnjackor

Shoppingväskor

Platåstövletter

Skjortklänningar

Blusar

KIOMI - Perfekt utformat mode på Zalando.se