Katalog från KG by Kurt Geiger

Filter (1)

1 artiklar

KG by Kurt Geiger

Sko dig i rockig glamour från KG by Kurt Geiger. Det här är brittisk fashion när det är som allra bäst. Vi älskar hur ett par skor från deras kollektioner kan transformera en hel outfit. Stilen bygger på devisen more is more och vi älskar även den fantastiska blandningen av klassiska konturer och trendig detaljrikedom.

Läcker attityd från KG by Kurt Geiger

Kollektionerna består av ett brett spektrum skor för alla typer av tillfällen. Här hittar du klassiska pumps med spetsig tå för välklädda vardagar på kontoret, såväl som för den finare festen. Gillar du att slå på större är klackade sandaler med strassdetaljer eller brodyr antagligen något för dig. Tidlösa stövletter, ankelboots och snörskor är utmärkta som varje dag-skor till valfri underdel. Gillar du mjuka pasteller, knalliga neonkulörer, eller föredrar du sober minimalism? KG by Kurt Geiger har något för alla smaker, men gemensamt är en fashionabel fäbless för en chic siluett. Vi älskar att kunna förena vår passion för rådande trendriktning med vårt individuella uttryckssätt. Det här är märket som tar vår stil till nya höjder.

Trendigt i KG by Kurt Geiger

Detta skomärke har ett brett utbud med skomodeller för varje tillfälle och årstid. Vi väljer nätta sandaler när värmen tillåter och sätter fötterna i ett par fodrade kängor under kyligare förhållanden. Säkerställ stilnivån året om med KG by Kurt Geiger. I förstklassiga materialval, där skinn och textil gärna förenas, tar skorna hand om våra fötter. Vi vet alla att ingen look är fulländad utan ett par trendriktiga skor. Låt denna brittiska trendsättare visa riktningen. Här finns alla färgskalor tillgängliga för att matcha resten av din garderob. För dig som inte kan välja finns även helmönstrade alternativ, samt skor med blingiga attribut och fantasifull detaljrikedom. Cool, chic, elegant eller trendslav - här finns alla fantastiska val för oss fashionistor.