Filter1

Sea Ranch
Katalog

26 artiklar

Key West – skandinaviskt mode för trendsättare

Key West riktar sig till dig som är ute efter snygga och stilrena kläder som passar en aktiv livsstil. Plaggen är inspirerade av skandinavisk stil med sina rena linjer och enkelhet, och passar dig som gärna blandar in inslag av sånt som för tankarna till havet, i dina outfits.

Sportiga plagg med havet som inspiration

Att vara ute i naturen kräver sköna kläder och med plagg från Key West kan du känna dig både bekväm och välklädd på samma gång. De stickade tröjorna passar till exempel perfekt att bära på båtturen eller på skogspromenaden, eller när som helst under lediga dagar då du vill känna dig bekväm, utan att vilja tumma på stilen.

Märket skapades med visionen om att ta fram en klädkollektion med fokus just på det marina modet. Förutom en stilsäker design skulle plaggen också vara av hög kvalitet, klara regn och vind, samt vara tillverkade av sköna och bra material som inte hindrar dig från vad du än vill göra. 

De många randiga tröjorna i utbudet är tydligt inspirerade av livet på havet och har blivit ett signaturplagg för märket. Tröjorna är dessutom lika populära nu som när de först togs fram.

Stilsäkra basplagg för alla tillfällen

Med kläder från Key West är du redo för äventyr, både till havs och på land. Det finns ytterkläder som klarar regn och rusk för den som är ute efter det, men också många snygga vardagsplagg som passar både till jobbet och till vardags. Du kan till exempel välja och vraka bland klassiska skjortor, fina koftor och mysiga tröjor som går att matcha på många olika sätt. 

Plaggens enkelhet gör dem lätta att kombinera. De stilrena pikéskjortorna är till exempel guldkorn till basgarderoben. Precis som med en skjorta så går de att matcha med både jeans och finbyxor. I utbudet finns också en mängd sköna vardagsklänningar som med hjälp av accessoarer kan passa till alla möjliga tillfällen.