Populära filter
2 115 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Karl Lagerfeld – en ikon i modevärlden

Aldrig har det nog funnits en man som varit lika ikonisk som Karl Lagerfeld. Han skapade själv märket som bär hans eget namn och i hans portfolio finns accessoarer och plagg som kan förvandla vem som helst till en Paris-chic fashionista. Den tysk-franska designern hade en lång gedigen erfarenhet från stora modehus innan han skapade sitt eget märke som idag älskas världen över.

Tidlös sömnad och rock-chic attityd

Bland det främsta som utmärker Karl Lagerfeld är dragningen till rock'n'roll-stilen i kombination med en väldig lekfullhet. Designern ville skapa tillgängliga och trendiga kollektioner som inte tummade på hållbarheten. Märkets lyxiga accessoarer kan lyfta en hel outfit och förvandla även den enklaste kontorsstilen till en outfit värdig en utekväll.

De många kollektionerna inkluderar kläder för kvinnor, män och barn, tillsammans med väskor och andra accessoarer. Dessutom finns stilrena klockor, chica solglasögon, skor, parfymer, ljus och smycken.

Den estetiska signaturen som återkommer i märkets skapelser påminner en hel del om grundaren själv. Den kombinerar de klassiskt stilrena trenderna, med lite hårdare och tuffare material, som tillsammans skapar lyxiga produkter som utstrålar coolhet. I fokus står särskilt de nyskapande väskorna som är lika användbara som de är snygga och unika. 

Där det stilrena möter lekfull kreativitet

Genom att balansera nytänkande design med klassiska inslag som andas lyx, lyckas Karl Lagerfeld skapa produkter som tar fram det bästa inom dig. Kombinationen av finurliga tryck och lekfulla mönster, på i övrigt stilrena produkter, kan till exempel bidra med inspiration till egna kreativa idéer. 

Både Lagerfelds accessoarer och kläder brukar vanligtvis präglas av att de är antingen svarta eller vita, och du kan enkelt plocka ihop en enhetlig outfit som känns hur stilsäker som helst. Är du en person som gillar det lite mer färgglada så är att det enkelt att matcha med andra färger. Bland märkets skoutbud kan du hitta exempel där färg på ett snyggt sätt kompletterar det svarta och vita. 

Något som är fantastiskt med Lagerfelds skapelser är förmågan att få stilrena plagg att passa ihop med lekfulla accessoarer, samtidigt som han bjuder på sig själv i trycken med hans egen profil som är välkänd världen över.

Oavsett om du gillar vanliga T-shirts, propra skjortor i kvalitetstyger, eller väskor som andas lekfull lyx, så finns det att välja bland i utbudet. Fokuset på det coola, på hållbara material och på den kreativa prägeln, gör att det inte kan gå fel, hur du än väljer att skapa din outfit. Låt dig inspireras av Karl Lagerfeld!