Katalog

657 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Kappa grundades i Turin på 1950-talet som ett varumärke inom Aquilagruppen och blev en omedelbar succé. Sedan dess har man tillhört de ledande tillverkarna av sportkläder i världen. Senare breddades utbudet till att omfatta även fritidskläder, sportutrustning och skor. Den berömda Kappa-logotypen skapades 1969 av en slump i samband med reklamfotografering; efter en fotosession satt två modeller, en man och en kvinna, rygg mot rygg med varandra i skenet av starkt studioljus. Denna symbol är i dag en garant för kvalitet och stil.

Kappa har genom åren gjort sig känd som en stor sponsor av både klubb- och landslag inom fotbollen, till exempel serie A-lagen AS Roma och UC Sampdoria, och svenska Hammarby IF. De tight sittande matchkläderna har väckt viss uppmärksamhet och blivit stilbildande inom fotbollsmodet.

Stilrena träningskläder och skor från italienska Kappa!

Vill du klä dig likandant som de italienska fotbollsstjärnorna? Då är Kappa märket för dig. Här på Zalando har vi samlat ett stort sortiment av sportkläder och skor för både dam, herr och barn. Du hittar alla tänkbara plagg för träning, såsom toppar, byxor, shorts, tröjor och jackor. I damavdelningen finns även snygga tights och kompletta träningsset med över- och underdel. Gemensamt för alla kläder från Kappa är den eleganta sportiga stilen som inte går att förväxla med något annat märke. De utstrålar både proffsighet och modemedvetenhet. Även kvalitetsmässigt tillhör man världstoppen – plaggen tillverkas i slitstarka material och i kollektionerna återfinns också andningsaktiva funktionskläder. Kappa erbjuder även ett stort utbud av skor - du kan välja mellan många olika sneakersmodeller för träning och fritid. För fotbollsfans finns matchtröjor från några av de klubbar som sponsras av Kappa – kanske ditt favoritlag är bland dem?

Missa inte:

Landslagströjor för barn

Supporterprylar

Matchkläder

Fotbollströjor

Fotbollskläder