Katalog

Populära filter
2 640 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Varför inte bĂ¥de ha Kaffe i koppen och pĂ¥ kroppen?

Kaffe är inte helt oväntat ett skandinaviskt märke, närmare bestämt av danskt ursprung. Dess lekfulla namn efter skandinavernas favoritdryck ger en hint om hur deras kläder är. Precis som kaffe kan vara klassiskt som det trogna bryggkaffet, eller trendigt som en frapino har Kaffe i sina kollektioner plagg som hämtar det bästa frĂ¥n garderobens trotjänare mixat med nykomlingar som sätter en twist pĂ¥ din outfit.

Kaffe inriktar sig pĂ¥ damkläder för kvinnor i alla Ă¥ldrar som vill ha en feminin look, och de har mĂ¥nga klänningar och kjolar i härliga mönster. Ofta markerar plaggen midjan, vilket ger en tidlös silhuett som mĂ¥nga känner sig bekväma och snygga i.

HĂ¥llbart mode frĂ¥n märket Kaffe för planeten och plĂ¥nboken

Kaffe är ett märke som jobbar aktivt med hĂ¥llbarhet, bland annat genom att bara använda sig av godkända leverantörer och att använda miljömässigt hĂ¥llbara material i sina kläder. Det gör att deras plagg hĂ¥ller hög kvalitet.

Eftersom kläderna är tillverkade av bra material och designade för att användas sĂ¥ hĂ¥ller de för lĂ¥ngvarig användning. Det gör att miljön pĂ¥frestas mindre och det blir billigare för dig, eftersom du inte behöver byta ut kläderna i första taget.

SĂ¥ använder du Kaffes damkläder för att framhäva din personliga stil

När du ska bygga en outfit med Kaffes kläder är det en fördel att välja ut ett plagg som fĂ¥r spela huvudrollen, och som resten av outfiten harmoniserar med. Du kan hämta inspiration frĂ¥n det plagget till resten av looken.

Om du till exempel väljer en mönstrad blus kan du plocka upp färger frĂ¥n den i dina övriga kläder och accessoarer. Har blusen en svart botten kan du köra pĂ¥ ett par svarta skinnbyxor och skor. Och om den har röda blommor i mönstret kan du lĂ¥ta det röda synas pĂ¥ till exempel dina läppar och naglar.