Populära filter

Mer än bara jeans från danska Just Junkies

Det danska klädesmärket Just Junkies startades i Odense 2009, då under namnet Denim Junkies eftersom jeans var det stora fokuset för designen. Sedan dess har kollektionerna och stilen expanderat till att innehålla mycket mer än bara jeans och denim och namnet har ändrats för att reflektera denna utveckling.

I Just Junkies kollektioner hittar du vardagsplagg med attityd. Designen är avslappnad men har en rå ton och detaljer som ger en tuff stil. Här hittar du fortfarande ett stort sortiment av jeans och denim, men även t-shirts, stickade plagg, jackor och tröjor.

Just Junkies har verkligen visat att en avslappnad och ledig stil inte behöver kompromissa när det kommer till stil och attityd. Med dessa plagg får du definitivt en uttänkt och avsiktlig outfit med mycket självsäkerhet och stil.

Jeansen som startade allt

Trots att Just Junkies idag skapar enhetliga kollektioner med en mängd olika plagg är jeansen ändå grunden för varumärket. Det var med denim som allting startade och detta är en grund i kollektionerna.

Här hittar du jeans både i klassiska blåfärger och i svarta och grå tvättar. Det finns en mängd olika modeller att välja på. Här hittar du klassiska raka byxben såväl som moderna slimmade passformer.

Förutom de klassiska jeansen hittar du även andra plagg i denim. Matcha till exempel dina jeans med en denimskjorta för en cool variation på bärandet av detta material. För de varmare månaderna kan du även satsa på snygga denimshorts i raka modeller.

Ledig men moderiktig stil för en avslappnad cool look

Med plagg från Just Junkies är det lätt att få till den där eftertraktade avslappnade men coola stilen. Detta är ett signum för märkets design och plaggen andas självsäkerhet. Med bekväma material och raka snitt får du även en skön outfit som fungerar utmärkt till vardags.

I kollektionen hittar du till exempel långärmade tröjor i tunna stickade material. Med lång skärning både på tröjan och dess ärmar samt en rak passform kan du enkelt få till den där avslappnade men cola stilen. Matcha med ett par smala eller tighta jeans för en moderiktig och minimalistisk look.

Du hittar även många basplagg i kollektionen, bland annat ett stort sortiment av olika t-shirts. Med neutrala färgskalor och rak passform får du en t-shirt vars sparsmakade design ger dig en rå och jordnära känsla. Du hittar även snygga men rejäla skjortor i en praktisk och maskulin stil.