Populära filter
12 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Vackra smycken i avskalad elegans från Julie Sandlau

Julie Sandlaus smycken har en modern och lyxig känsla med en stilsäker och sparsmakad glamour. Genom att lägga till en accessoar från denna smyckeskollektion höjer du din stil med en sofistikerad och elegant ton.

Inspirationen bakom smyckeskollektionen är hämtad från naturens olika element och den klassiska skandinaviska minimalismen. Här hittar du allt från örhängen och halsband till ringar och armband, alla i en enkel men perfekt design.

Materialen som används i smyckena från Julie Sandlau är av högsta kvalitet. Du hittar bland annat kristaller, noggrant utvalda stenar i olika färger och länkar i guld eller silver. Med smyckenas enkla men utsökta design får du en avskalad och sofisitikerad look.

Örhängen i enkel elegans med feminin karaktär

I kollektionen av smycken från Julie Sandlau hittar du detaljer med dyrbar känsla men lågmäld glamour. Den minimalistiska men feminina designen ger dig perfekta smycken att använda till vardags.

Små smyckeskristaller innefattade av tunt guld utgör ett perfekt örhänge till vardags. Med dessa får du en glittrande detalj som inte känns överdådig eller alltför uppklädd. Du hittar örhängen med kristaller i olika färger för en härlig liten färgklick, perfekt att matcha med en outfit i neutrala toner.

I kollektionen av örhängen hittar du även sötvattenspärlor. Med sin lyxiga känsla men neutrala ton är dessa perfekta att matcha till färgglada eller mönstrade plagg för en balanserad look.

Halsband och länkar som håller en livstid

Hållbarhet är en viktigt grundsten i designen av Julie Sandlaus smycken. När du bär dessa accessoarer kan du vara säker på att du valt ett miljövänligt och hållbart alternativ.

I kollektionen av smycken hittar du flera kedjor och länkar som med sin enkelhet och elegans är perfekta för vardagsanvändning. Välj förgyllda silverkedjor eller halsband som ger en snygg detalj till skjortan eller blusen.

Du kan välja ett halsband i kedjedesign för en klassisk accessoar som förgyller din look. Om du vill piffa till det lite extra hittar du även halsband med små sötvattenpärlor.