Filter1

Tom Joule
Katalog

126 artiklar

Joules är oändligt mycket mer än ett klädmärke - det är ett fulländat och kreativt uttryck för den lekfullhet som bor i oss alla, och som allt fler människor väljer att uttrycka med hjälp av kläder. En hästbonde i modern tappning kanske låter som en ovan och svårburen stil att ta sig an, men faktum är att Joules har lyckats hela vägen ut. Den lantliga stilen har vandrat från catwalken och ut på gatorna - stiligare och trendigare än så kan det bara inte bli!

Med sina kollektioner för både män och kvinnor har detta brittiska familjeföretag berikat modevärlden i över tre decennier. De lekfulla plaggen varierar mellan bland annat blomstrande färgexplosioner, marina ränder, ungdomliga tryck och designer som för tankarna till enkelt brittiskt lantliv - kreativa och personliga teman som på superbt vis gestaltas i klädform. Gillar du att sticka ut ur mängden? Då är Joules märket för dig!

Finslipa din personliga stil med skor och kläder från Joules

Hos Zalando hittar du ett stort antal varor från Joules, både för män och för kvinnor. Detta märke har en unik förmåga att plocka fram det allra trendigaste ur olika gammalmodiga stilar - vad sägs om en diskret och välsittande kavaj med en lantlig touch, eller ett par lekfulla gummistövlar som garanterat får dig att längta efter regn och rusk? Varför inte ge utlopp för sommarkänslorna med en tidlös storblommig klänning, eller göra stranden till din egen med läckert retro badkläder?

I Zalandos breda utbud av produkter från Joules finns det någonting för varje enskild smak - att sätta en genuint personlig prägel på din stil har aldrig varit enklare! Oavsett om du föredrar en romantiskt lantlig look eller något med en aning tuffare framtoning så har Zalando plaggen som passar just dig. Joules är märket för dig som vill sätta karaktär på din outfit och skapa en smakfull ensemble - våga uttrycka din individuella stil!

Annat av intresse:

Iphoneskal

Vita skjortor

Solglasögon

Förvaringslådor

Inflyttningspresenter