accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLA SVERIGES FAVORITMÄRKEN

ALLTID GRATIS FRAKT OCH RETUR

100 DAGARS ÖPPET KÖP

Lediga positioner på Zalando

Jobba på Zalando - Europas ledande modeföretag på nätet

På Zalando letar vi ständigt efter såväl erfarna som nyexaminerade experter inom en rad olika områden. Vi har många olika positioner inom inköp, marknadsföring, IT, design, kundservice, logistik och mycket mer. Det finns även möjlighet till praktik och internships inom Zalando för de som vill skaffa erfarenhet under utbildningen. Samtliga lediga internationella positioner kan ni hitta här.

Lediga positioner just nu för Zalando:• Alla lediga jobb hos Zalando

Kort om Zalando:

Zalando startades i Berlin 2008 som ett litet startup-företag, sedan dess har Zalando växt i rekordfart och blivit Europas största modeföretag online med över 1 500 märken och 150 000 produkter. Under 2014 rapporterade Zalando över två miljarder euro i omsättning och finns idag representerade i 15 europeiska länder. Zalando har sitt huvudkontor i en av Europas mest spännande städer - Tysklands huvudstad, Berlin. Med sina 3,4 miljoner invånare erbjuder Berlin något för alla där låga levnadskostnader och ett rikt kultur- och nöjesliv lockar människor från hela världen. Ta chansen att arbeta i en stimulerande, kreativ och internationell arbetsmiljö med kontor i hjärtat av Berlin. Bli en del av Zalando-teamet, bo i Europas coolaste stad och väx tillsammans med ett bolag med stora utvecklingsmöjligheter – We create the world's best online fashion experience!


Berlin - staden för alla

Vill du bo i en spännande storstad med mycket historia samt pulserade restaurang- och nattliv? Känd för sitt brokiga förflutna, urbana frihet och sina kulturella skatter är det inte konstigt att Berlin erbjuder något för alla smaker. Berlin är en internationell huvudstad som lockar turister såväl som ungdomar från alla världens hörn. Berlin har en annan puls än andra storstäder, här ligger fokus mer på kreativitet och kanske är det även därför tillsammans med billiga levnadskostnader som start-up scenen har vuxit sig så stark. Ta steget till Berlin, Europas coolaste stad som erbjuder något för alla!


Läs mer om att bo och jobba i Berlin.

VIDEO - En dag på Zalando:

Jobba på Zalando - Vi ses i Berlin

Zalando i Norden

På Zalando har vi medarbetare från Danmark, Norge, Finland och Sverige som jobbar tillsammans med den nordiska regionen. Som nordbor jobbar vi ofta tillsammans på lokala initiativ och project och har ett väldigt bra och nära samarbete mellan länderna. Som region siktar vi på att vara den bästa och mest innovativa modeaktören online på den nordiska marknanden. Vi jobbar hårt på att leverera den bästa shopingupplevelsen för våra kunder i Norden och att erbjuda de viktigaste märkena för de lokala markanderna i regionen.