Katalog

Populära filter
sizes
brands
Färg
Pris
Material
Mönster
fast_delivery
50 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Solglasögon från Jimmy Choo är både eleganta och snygga

Du har säkert hört talas om det glamourösa designermärket Jimmy Choo, som varit en favorit bland kändisarna under en lång tid. Det som började som ett skomärke, har nu blivit ett märke att lägga på minnet även när det kommer till accessoarer som till exempel solglasögon. 

Solglasögon som får dig att känna dig som en stjärna

Jimmy Choo är ett designermärke som från början inriktade sig helt på att designa skor. Allteftersom företaget växt sig större har de breddat sitt sortiment och idag erbjuder de även glamourösa accessoarer. Bland dessa finns inte minst deras solglasögon som kan få vem som helst se ut som en filmstjärna. 

Utöver att designa självförtroendehöjare till solglasögon så arbetar varumärket bland annat för att förbättra kvinnors situation i samhället. Att märket växt sig till en jätte inom modevärlden beror till stor del på att deras glamourösa och lyxiga produkter ofta går att skymta på röda mattor, men de har även blivit kända för välgörenhetsarbetet som märket bidrar till.

Ta din outfit till nästa nivå med glamour och elegans

Varumärkets vision är att man alltid ska kunna klä sig i en accessoar från Jimmy Choo. Eftersom deras fokus ligger på glamour och elegans, kan en detalj från deras sortiment med enkelhet lyfta din outfit till nästa nivå. Oavsett vad du vill förmedla med det du har på dig så kan ett par solglasögon vara pricken över i:et som får dig att känna dig extra fin. 

Om du har svårt för att bestämma dig för ett par så är ett bra tips att utgå ifrån din ansiktsform och dina färger – både på din hy och på de kläder som du gillar att bära. Glöm inte att våga testa nya modeller, ibland är det säkra kortet inte det snyggaste!