Populära filter
sizes
brands
Färg
Pris
Material
Mönster
Kollektion
74 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Män med stilanspråk hittar i Jeffery West ett pålitligt märke vid valet av skor. I produktutbudet återfinns allt från eleganta lågskor och finskor till boots och kängor med attityd. Företaget grundades 1987 i Northampton, England, av barndomsvännerna Mark Jeffery och Guy West – därav namnvalet. Northampton har under lång tid haft en stark ställning inom skinn- och skoindustrin i Storbritannien, och Jeffery West kan ses som både arvtagare och förnyare av denna stolta hantverkstradition. Högsta kvalitetsanspråk kombineras med en ständig förnyelse av uttrycket enligt det senaste skomodet. De klassiska modellerna, perfekta att bära till kostym och formell klädsel, har en given plats i sortimentet. Men under senare år har även mer vågade modeller släppts på marknaden – och gensvaret från konsumenterna har varit stort. Bland de mest spännande produktnyheterna från Jeffery West märks melerade bikerboots och slip-in-modeller med dekorativa perforeringar, skor som garanterat drar till sig omgivningens blickar.

Jeffery West – eleganta herrskor i skinn för alla tillfällen

Minst två par skinnskor i hög kvalitet är ett måste i herrgarderoben. De ska kunna bäras vid festliga tillfällen och till vårdad klädsel på jobbet och fritiden. Zalando kan i samarbete med Jeffery West nu erbjuda en bred palett av eleganta herrskor i äkta skinn. De bekväma modellerna kännetecknas av ett mycket skickligt hantverk och en distinkt design. Utbudet är varierande: du hittar både klassiska bruna och svarta snörskor och unikt utformade slip-ins och boots.

För dig som vill ta ut svängarna en aning kan ett par cowboystövletter i trendigt utförande från Jeffery West vara ett utmärkt alternativ. Till basgarderoben införskaffas med fördel ett par stilrena snörskor från samma märke, kanske med någon elegant detalj som uttrycker din personliga stil. De flesta skorna går att få i olika utföranden enligt vad just du föredrar: rundad eller spetsig tå, snörning eller slip-in-modell samt olika vidd och höjd på skaftet när det gäller boots. Besök Zalandos skoavdelning med jämna mellanrum för att ta del av produktnyheter och erbjudanden från Jeffery West och hundratals andra märken.