Katalog

15 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Vi på Zalando älskar glitter och glamour och för att hitta den rätta blingiga looken vänder vi oss till märken som Ivyrevel. Här låter vi oss inspireras av vad som varit motivationen i designen hos detta coola märke: starka och självständiga kvinnor och storstädernas kontraster. Den moderna kvinnan i städer som Stockholm och New York söker kläder som motsvarar hennes händelserika liv. Ivyrevel sätter stilen genom spännande kombinationer och överraskningar. Därför tycker vi att det känns fräscht och helrätt att kombinera ett par skinny jeans med slitning på knäna tillsammans med en blus med strassdetaljer. Eller varför inte bära stora guldsmycken till en regular t-shirt eller para ihop ett par raka tygbyxor med vida ben och en jacka i fuskpäls med fjädrar? Här vågar vi oss på en internationell och världsvan stil som andas fashion-chic!

För en urban och flamboyant klädkod

Man kan säga att kläderna hos Ivyrevel är som skräddarsydda för vår generation. Vi tilltalas som aldrig tidigare av motsatser och därför blandar vi på Zalando en casual vardagsstil med en glamourös kvällslook som gjord för en utekväll i city. Vi antar att du liksom vi har längtat efter att tillföra lite elegans till vardagens outfit och med Ivyrevel hittar vi den rätta gnistan. Vår stil är välpolerad men alltid utåtriktad med en kaxig touch. Vi klär oss i vågade siluetter som blandar upp det feminina formspråket med rikliga mängder attityd. Ivyrevel har dessutom det ultimata utbudet cocktailklänningar för alla framgångsrika barrundor och partyn. Vi dansar gärna i korta fodral med raffinerade detaljer i tight passform. Här väljer vi både svarta minimalistiska blåsor och blandar upp med färg. Klacka upp och du är redo för natten!

Ivyrevel – En mix av flirtigt feminint och edgy siluetter

VI INTERVJUAR KENZA ZOUITEN OM HENNES MODEDRÖM IVYREVEL

Vi fick chansen att ställa modebloggaren, influencern och co-foundern av Ivyrevel, Kenza Zouiten några frågor om Ivyrevels uppkomst och framtidsutsikter.

Kenza Zouiten i Ivyrevel @Kenzas.se

ZALANDO: Vad står namnet Ivyrevel för?

KENZA: Vi tyckte att namnet lät riktigt coolt! Vi känner att det reflekterar vår stil.

Vad utmärker er design? Vad inspirerar er?

Vi skapar tillgänglig lyx med attityd. Vår stil är polerad, högljudd och extrovert med mycket attityd. Vi inspireras av kontraster, starka, självständiga kvinnor och nutiden när vi skapar vår design. IVY-looken är uppbyggt av kontraster, med en mix av flirtigt feminint och skarpa siluetter. Vi skapar kollektioner som är perfekt balanserade mellan statementmode och dagliga must-haves – precis vad vår generation vill ha och behöver! Fokus på visuella detaljer är essentiellt eftersom vi värderar design som får oss att se fantastiska ut både online och offline.

Vad är din roll inom Ivyrevel?

Jag är Ivyrevels Style manager, mitt jobb handlar om att se till att inget går igenom om det inte ser bra ut, från själva produkten, till fotograferingar och styling. Jag är också väldigt involverad i marknadsföringen och kommunikationen av varumärket, med ett huvudsakligt fokus på mina egna sociala medier.

Var ser du dig själv och Ivyrevel om 10 år?

Vi får se! Vi kommer alltid att drömma stort och alltid jobba hårt för att uppnå våra drömmar.

Varför bestämde du dig för att lansera Ivyrevel?

Mode har alltid varit min passion, ända sedan jag var väldigt ung. Jag var bara 16 år när jag startade mitt första företag, och efter år av enbart fokus på mitt personliga varumärke som modebloggare och influencer ville jag göra något mer. Och jag visste att jag ville att det skulle vara inom mode. Efter att ha pratat länge med min fästman Aleks, hans bror Dejan och vår vän Gustav, skapade vi oss en dröm. En dröm om att bygga ett digitalt modehus. Vi bestämde oss för att ta den hårda vägen, bygga det helt från grunden utan någon hjälp. Det har gått nästan fyra år sedan vi lanserade Ivyrevel och de åren har varit de tuffaste än så länge, men också de absolut roligaste åren av mitt liv. Driva företag är inte enkelt, men något jag är väldigt säker på är att jag jobbar med min passion och jag är väldigt tacksam att jag har möjligheten att göra det.

Berätta om projektet "Coded Couture"

Tillsammans med Google ska Ivyrevel ta couture till den digitala världen med "the Data Dress" – en personlig klänning, designad med hjälp av en app framtagen av Ivyrevel och Google. Appen spårar användarens aktivitet och livsstil vilket sedan översätts till en helt unik, trendig och skräddarsydd Ivyrevel-klänning.