accountaccountbagbagzalando logomenu

Alla Sveriges favoritmärken

ALLTID GRATIS FRAKT OCH RETUR

100 DAGARS ÖPPET KÖP

Katalogfrån Ivyrevel

Få det senaste från det här märket i din modefeed.
+ Sparat! Vi kommer visa dig nyheter från det här märket i din modefeed.
Varumärke
m
Färg
Tillfälle
465 artiklar

Ivyrevel – En mix av flirtigt feminint och edgy siluetter

VI INTERVJUAR KENZA ZOUITEN OM HENNES MODEDRÖM IVYREVEL

Vi fick chansen att ställa modebloggaren, influencern och co-foundern av Ivyrevel, Kenza Zouiten några frågor om Ivyrevels uppkomst och framtidsutsikter.


street mode
Kenza Zouiten i Ivyrevel @Kenzas.se

ZALANDO: Vad står namnet Ivyrevel för?

KENZA: Vi tyckte att namnet lät riktigt coolt! Vi känner att det reflekterar vår stil.

Vad utmärker er design? Vad inspirerar er?

Vi skapar tillgänglig lyx med attityd. Vår stil är polerad, högljudd och extrovert med mycket attityd. Vi inspireras av kontraster, starka, självständiga kvinnor och nutiden när vi skapar vår design. IVY-looken är uppbyggt av kontraster, med en mix av flirtigt feminint och skarpa siluetter. Vi skapar kollektioner som är perfekt balanserade mellan statementmode och dagliga must-haves – precis vad vår generation vill ha och behöver! Fokus på visuella detaljer är essentiellt eftersom vi värderar design som får oss att se fantastiska ut både online och offline.

Vad är din roll inom Ivyrevel?

Jag är Ivyrevels Style manager, mitt jobb handlar om att se till att inget går igenom om det inte ser bra ut, från själva produkten, till fotograferingar och styling. Jag är också väldigt involverad i marknadsföringen och kommunikationen av varumärket, med ett huvudsakligt fokus på mina egna sociala medier.

Var ser du dig själv och Ivyrevel om 10 år?

Vi får se! Vi kommer alltid att drömma stort och alltid jobba hårt för att uppnå våra drömmar.

Varför bestämde du dig för att lansera Ivyrevel?

Mode har alltid varit min passion, ända sedan jag var väldigt ung. Jag var bara 16 år när jag startade mitt första företag, och efter år av enbart fokus på mitt personliga varumärke som modebloggare och influencer ville jag göra något mer. Och jag visste att jag ville att det skulle vara inom mode. Efter att ha pratat länge med min fästman Aleks, hans bror Dejan och vår vän Gustav, skapade vi oss en dröm. En dröm om att bygga ett digitalt modehus. Vi bestämde oss för att ta den hårda vägen, bygga det helt från grunden utan någon hjälp. Det har gått nästan fyra år sedan vi lanserade Ivyrevel och de åren har varit de tuffaste än så länge, men också de absolut roligaste åren av mitt liv. Driva företag är inte enkelt, men något jag är väldigt säker på är att jag jobbar med min passion och jag är väldigt tacksam att jag har möjligheten att göra det.

Berätta om projektet "Coded Couture"

Tillsammans med Google ska Ivyrevel ta couture till den digitala världen med "the Data Dress" – en personlig klänning, designad med hjälp av en app framtagen av Ivyrevel och Google. Appen spårar användarens aktivitet och livsstil vilket sedan översätts till en helt unik, trendig och skräddarsydd Ivyrevel-klänning.