Man
Barn

Katalog från Iodus

 • Storlek
 • Varumärke
 • Sport
 • Pris
 • BH-modell
 • Material
  2 artiklar
  |Sortera efter:

  Dra blickarna till dig på stranden eller i badhuset med läckra badkläder från Iodus - det är franskt strand- och badmode för kvinnor när det är som allra bäst! Alla vill vi framhäva kurvorna lite extra på stranden för den där smakfulla, men sensuella silhuetten, och detta är badkläder som klarar jobbet galant. Med sin unika passform och gedigna material så får Iodus dig garanterat att tappa hakan - precis som alla som ser dig vid poolkanten!

  Designerna är enkla och sofistikerade, och den lyxiga fabrikationen talar för sig själv. Dessutom producerar Iodus många olika typer av baddräkter och bikinis så att du ska vara riktigt bekväm i alla lägen och kunna framhäva just din figur på bästa möjliga sätt. Ingen kvinnas kropp är en annans lik, så unna dig det bästa för maximal passform och komfort. Även i bikini kan du vara välklädd och snygg - välj Iodus för en förstklassig look!

  Köp badmode från Iodus hos Zalando - framhäv kurvorna på bästa sätt!

  Hos Zalando kan du köpa det hetaste badmodet från storfavoriten Iodus - oavsett om du föredrar baddräkt eller bikini så har vi på Zalando någonting för dig. När du väljer plagg till stranden så är passform och modell precis lika viktigt som färg och design - det gäller att välja en så smickrande stil som möjligt. För storbystade kvinnor är en halterneck-bikini med breda band det bästa, då du får bra stöd och en diskret framtoning. Är du däremot mindre kurvig så kan en läcker bikini av bandeau-modell göra underverk, eller kanske en söt baddräkt med någon rolig ringning.

  Kort och gott så har Iodus skapat bekvämt och vackert badmode för alla, och de enkla designerna i sommarens hetaste färger är alla superläckra till solkysst hud. Självklart kan du även mixa under- och överdelar för en riktigt unik look och så att du kan få de bh:ar och trosor som passar din kropp allra bäst. Badmodet från Iodus går aldrig ur tiden, så beställ dina favoriter hos Zalando idag!