Katalog

Populära filter
1 443 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Snyggt och bekvämt med Intimissimi

Sedan mitten av nittiotalet har det italienska klädmärket Intimissimi tagit allt större kliv på underklädesmarknaden. I dag är företaget ett av de allra största och kända världen över för sina bekväma och snygga underkläder. Med sin enkla men stilfulla design vill Intimissimi göra både kvinnor och män säkra på sig själva och på hur de ser ut. Underklädesföretaget har verkligen tagit fasta på att det vackra livet även ska vara bekvämt och har gjort underkläder för kvinnor att trivas i under flera decennier. Enligt Italiens ledande underklädesföretag ska den drömmiga fantasin blandas med vardagen så ofta som möjligt. Nu är en utmärkt tid att börja!

Wow-känsla och säkerhet med Intimissimi-stilen

Intimissimi bygger drömmar gjorda av romantik och fantasier och har snabbt blivit ett av de märken som både kvinnor och män helst använder. Med underkläder från Intimissimi kan du känna dig alldeles säker på att du får både en högklassig kvalitet och en fantastisk wow-känsla. Underkläderna följer mjukt kroppens linjer och du kan vara helt avslappnad i att du ser ut som ditt allra mest fantastiska jag!

Mode för både män och kvinnor

Intimissimi har kläder för både män och kvinnor och är en stor källa för inspiration hos branschens alla utmanare. Förutom de klassiska underkläderna finns det också gott om andra snygga plagg att shoppa loss på. Klassiskt snygga t-shirts blandas med strumpor, pyjamasar och linnen på männens avdelning. På kvinnornas sida hittar du fantastiskt vackra och sköna bh:ar, som verkligen hjälper till när det kommer till att forma din kropp precis så som du helst vill se den, sida vid sida med snygga trosor av högst kvalitet.

Intimissimi dam har också en mängd olika bodys och tröjor för att passa in i just ditt liv. Finns det något bättre än att ta på sig en body och bara direkt veta att kvällen är räddad. Självklart finns det också ett stort utbud av sovplagg och tröjor, gjorda för att få dig både bekväm och snygg på samma gång.

Viva la Italia

Intimissimi rör sig självsäkert och världsvant runt bland klassiska snitt och färger men tillför de där extra detaljerna och känslorna som gör plaggen alldeles extra, och det är enkelt att förstå varför Intimissimis plagg älskas av både kvinnor och män över hela världen. Italien är ju känt för sin stora modeindustri och därför är det ingen som blir förvånad över underklädesmärkets stora plats i modehistorien.