Katalog

Populära filter
  • Man
  • Barn
531 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Vackra och bekväma kläder från Indiska

Indiska är ett svenskt märke som får kunderna att drömma sig bort till en annan värld. Deras passion för Indien smittar verkligen av sig, och i ett plagg från dem känner man genast en koppling till detta färgsprakande och vackra land. Man skulle kunna säga att deras kläder är en blandning av det bästa från Skandinavien och det bästa från Indien, och det är kontrasterna som gör det hela njutbart.

Även om Indiska har en del sköna basplagg så är de mest älskade för deras färggranna och blommiga klänningar och tunikor. Många plagg har även utsmyckningar som svenska kläder ofta saknar, såsom broderier och pärlutsmyckningar. När du behöver variation från det skandinaviska, stilrena modet så bryter deras kläder av på ett spännande sätt.

Det som är så bra med Indiska är att de har kläder för alla tillfällen. De har både sköna träningskläder som passar utmärkt till yoga och vardagsplagg som man verkligen kan trivas i. För de tillfällen när du vill klä upp dig lite extra har de vackra klänningar i lite lyxigare material. Och när du kopplar av på kvällen har de fina sovplagg som skänker dig extra vardagslyx.

Indiskas hållbarhetsarbete

Något som många av Indiskas kunder uppskattar och som vi verkligen gillar är deras hållbarhetstänk. Deras mål är att hela produktionskedjan ska vara hållbar, från det att man börjar designa plaggen tills att de hänger i kundens garderob. Detta kräver så klart en hel del efterforskningar och engagemang från dem, och de gör verkligen sin hemläxa.

I sortimentet finner du bland annat kläder gjorda av ekologisk bomull där man undviker kemiska bekämpningsmedel och låter bomullen växa där det regnar mycket naturligt så man inte behöver vattna så mycket. Man använder sig även av återvunna material för att undvika att slösa med jordens resurser.

Ytterligare en positiv effekt av att de är så noga med materialen och producenterna de samarbetar med är att plaggens kvalitet blir väldigt hög. Detta gör att du kan hålla huvudet högt när du har på dig deras kläder.

Följ årstiderna med Indiska

I Indien är det varmt året om, men här i Sverige har vi härliga årstider som kräver kläder efter väder. Detta har Indiska tagit fasta på och varje gång vi skiftar årstid finns det nya, härliga plagg som gör att vi kan se fram emot de närmaste månaderna.

Till våren och sommaren erbjuder de plagg med pigga färger och mönster att springa ut och njuta av solen i. Och självklart är dessa gjorda av tyger som är svala och sköna.

Under hösten och vintern däremot, när man vill krypa ner under en filt i soffan och dricka en rykande het kopp te, då finns det mängder med mysiga koftor och andra värmande plagg att trivas i. Indiskas sortiment har en förmåga att alltid sätta fingret på vad vi behöver för att må bra, oavsett aktivitet. Deras helhetstänk är inriktat på såväl mode som välmående, och du kan både finna kläder för sköna hemmadagar och fullbokade arbetsdagar.