Katalog

Populära filter
sizes
brands
Färg
Pris
Material
Kollektion
Klackform
26 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

IGI&CO är en italiensk skoproducent som har funnits på marknaden i över trettio år och med sina snygga och bekväma skor för dam, herr och även barn har de en bred och trogen kundkrets i hela Europa. Italienskt skomode för modekännaren är vad penseln och duken är för konstnären - ett oumbärligt redskap för att åtadkomma en vacker gestaltning. IGI&CO kännetecknas av sina klassiska designer och sitt breda utbud som innefattar allt från behagliga loafers och sneakers till eleganta pumps och ballerinaskor.

Att ha bra skor är inte bara viktigt ur estetisk synpunkt - de måste även vara av god kvalitet för att orka hänga med under flera säsonger, och bekvämlighet är a och o. IGI&CO har ett hängivet team som jobbar hårt med att ta fram skor som är både praktiska och snygga, och det idoga arbetet har sannerligen givit resultat. Stil och kvalitet går hand i hand!

IGI&CO - chict skomode på italienskt vis

Beställ dina favoritskor från IGI&CO i Zalandos stora nätbutik. Oavsett om du föredrar någonting fränt och sportigt, enkelt och feminint, vardagssnyggt och avslappnat eller kanske något nytänkande med peeptoe och kilklack så finns det något som passar just din unika stil. Matcha dina chinos med ett par snygga och avspända slip-ins, och gör de långa benen ännu längre med ett par riktigt maffiga klackar - här hittar du det hetaste modet för både dam och herr!

IGI&CO gör skor för både vardag och fest, och de är bekväma att ha på sig under långa dagar på jobbet eller i skolan. Det gäller att ta väl hand om sina fötter, och varför inte göra det med lite extra stil och klass? Kvaliteten på skorna är av en kaliber som heter duga - när du väl har gått in dem så sitter de som gjutet! Beställ dina personliga favoritskor från IGI&CO hos Zalando redan idag.