AROMA BATH - Badskum

AROMA BATH - Badskum

20% rabatt
279,00 kr
349,00 krInkl. moms
0.62 kg (450,00 kr / 1 kg)
Färg: birke & melisse
  • birke & melisse
  • brennnessel & ingwer
  • rose & hibiskus
birke & melisse
brennnessel & ingwer
rose & hibiskus
fre 27 nov. - ons 2 dec.
Standardleverans

Om produkten
Långvarig
Återfuktande
Reparerande
Ny energi för kropp och själ. Kombinationen av effektiva helande växter, havssalt och naturlig citronsyra ger huden och kroppen ny energi, verkar uppfriskande och ger nya krafter. Därtill kommer även de aktiverande ämnena som björk, melissa och ringblomma samt de uppfriskande aromerna från citron och melissaolja. Jämfört med vanliga skumbad får huden fuktighet från salt, den naturliga syrahalten balanseras och skyddas från att torka ut. Viktiga mineralämnen och spårelement stärker skyddsmekanismen. Huden verkar aktiverad och uppfriskad. Med björkblad, melissa, salvia, ringblommor, prästkrage, citron- och melissaolja. I dessa handtillverkade arombad gömmer sig naturens oregerliga styrka och dess stora rikedomar av rengörande och vårdande oljor, mineraler, aromer och värdefulla växtämnen. Den rika blomster- och örtblandningen av björkblad, melissa, salvia, ringblommor ger arombadet en uppfriskande och energisk gåva till hud och kropp. Det mineralrika havssaltet vitaliserar och regenererar huden – understödd av citronsyrans uppfriskande verkan. Fina eteriska citron- och melissaoljor stimulerar kropp och själ och ger nya krafter.I WANT YOU NAKED begeistrar med sin högkvalitativa naturkosmetik. Handtillverkade i München av de bästa ingredienserna och naturliga ämnen som gör gott för vår hud. Och dessutom är de fantastiskt sensuella och effektiva.
Rekommenderad användning
Njut av bad i ett blomsterhav i 35- 38°C i 20- 25 minuter. Låt blomstren, örterna och oljorna dra sig i en minut så att den underbara doften och ämnen upptas i det varma vattnet. Andas in aromerna djupt, vattenångan som blandats med salt renar luftströmmarna, verkar inflammationshämmande och främjar blodcirkulationen i lungorna. Den som inte gillar blommor i badkaret kan använda bomullspåsen som en tepåse. För ett bad rekommenderar vi 50–100 gram. Tack vare att tensiderna saknas uppstår det inget skum.
För vem
Behov: Torrhet
Produktinformation
Konsistens: Salt
Vikt: 620 g
Artikelnummer: IW031G02W-S11

Egenskaper
Alkoholfri
Fritt från alkoholens uttorkande effekt så att hud och hår känns mjukt och lent
Utan ammoniak
Säg hejdå till ammoniak och hej till en mjuk och återfuktad finish
Mineral
Skapad med fina partiklar för en lätt finish som andas
Alla ingredienser
Ingredienser: MARIS SAL, CITRIC ACID, BETULA PENDULE, MELISSA OFFICINALIS LEAFS, BELLIS PERENNIS, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER, SALVIA OFFICINALIS, MELISSA OFFICIANALIS OIL, CITRUS LIMONUM OIL
I WANT YOU NAKED
recensioner
4.2/5
5
4
3
2
1

Fler skönhetsprodukter
Vad sägs om dessa?

Varför inte testa
Att matcha med

Gå framåt förbi produktkarusellenGå bakåt förbi produktkarusellen

Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Nyheter per mejl från Zalando.se

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

Ställ in dina preferenser

Vad är du mest intresserad av?

Läs mer under vår sekretesspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen utan kostnad.