Katalog

5 911 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Det tyska modehuset införlivar allt vad skräddat mode står för. Med en sylskarp mönsterkonstruktion och en raffinerad sömnad levererar Hugo Boss dressade kollektioner för välklädda vardagar och finare fester. Vi känner oss alltid högklassigt garderade i deras plagg. Det här är omsorgsfullt modernt mode som lyckas med konststycket att överbrygga tidlöst och trendigt.

Höj ribban med Hugo Boss

Hugo Boss framgång baseras på sofistikerat skrädderi som inkorporeras i kollektionerna Hugo, Green och Orange där den senare står för mer fritidsorienterade vardagsplagg av uppstyrda mått. Hos Hugo hittar vi klassiska herrplagg med urbana undertoner som klär oss i varje situation och kanske allt för business-mötet eller viktiga bjudningar. Green utmärker sig för golfaren men med en bredare publik som söker plagg för allmänt elegant utomhusbruk. Märket grundades 1923 och tillverkade ursprungligen arbetskläder, regnrockar och uniformer av förstklassig kvalitet. Under senare omformning kom de att bli ett modemärke i framkant med en självskriven plats inom modevärldens yttersta elit. Vi vänder oss till Hugo Boss när vi söker oklanderliga klassiker som blir våra mest tillförlitliga favoriter.

Mångsidigt och smart mode

Hugo Boss värderar kvalitet i förening med komfort. Inte minst avspeglas detta i modemedvetet omsorgsfulla materialval. Vi eftersöker en fin finish och snygga strukturer som ger oss en sofistikerad inramning. Det som kanske främst har placerat modehuset i strålkastarljuset är deras kostym-kollektioner med perfekt passform i stiliga snitt. Utformade i finstickad ull, silke eller tunn jersey får du ett elegant mått med karaktäristiska konturer och definierad axelkonstruktion. Även om du söker en ledigare men likafullt uppstyrd vardagsklädsel hittar du bekväma chinos i varierade fits med raka eller avsmalnade ben. Teama upp med en t-shirt eller skjorta beroende på tillfälle som avrundar med någon av deras stickade tröjor. Vi uppskattar att Hugo Boss levererar kombinationen av skräddarsytt och avslappnat mode som matchar den moderna mannen.