Populära filter
179 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Ge dina outfits en tidlös känsla med accessoarer från Howard London

Howard London startades 2017 och är ett designermärke där fokus ligger på att skapa produkter som håller länge. Märket har en särskild passion för att hitta balansen mellan funktion och stil och deras produkter är både snygga och praktiska.

Alla varor är handgjorda och tillverkade av äkta läder. Howard London skapar accessoarer för den moderna mannen som värdesätter hög kvalitet.

Här finns plånböcker, bälten, weekendväskor, portföljer och datorväskor. Det som alla produkter har gemensamt, förutom sin tidlösa design och höga kvalitet, är att de passar utmärkt för dig som vill se professionell ut.

Så väljer du en väska från Howard London

Det finns många snygga väskor att välja på från Howard London, och det kan vara svårt att bestämma sig för en särskild. För att underlätta valet kan du fundera över vad du mest kommer att använda väskan till.

Om du ska ha väskan till jobbet kan du med fördel välja en portfölj eller en datorväska med bärrem. På det viset kan du transportera din laptop, kalender och viktiga papper med stil.

Det finns även större väskor som kallas för weekendväskor. Dessa är perfekta att använda om du behöver packa med dig lite mer saker, till exempel om du ska åka på jobbresa eller sova över hos någon.

Så skapar du outfits med Howard Londons accessoarer

Alla produkter från Howard London är stilrena och tidlösa, vilket gör att det är lätt att kombinera dem med olika plagg. De passar extra bra till kostym, men kan även ge en uppklädd twist till ett par chinos och en linneskjorta.

En sak som är bra att tänka på för att få till en enhetlig outfit är att matcha färgen på alla dina läderaccessoarer. Om du till exempel har bruna skor kan du använda ett brunt bälte och en brun väska.

En fördel med läder är att det blir finare ju mer man använder det. Med tiden får det en snygg patina och du kan använda produkterna i många år.