Katalog

Populära filter
sizes
brands
Färg
Sport
Pris
Rabatt
Material
31 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Snygga och funktionella träningskläder från HIIT

Med träningsplagg från HIIT kan du få ut det mesta av din träning, samtidigt som du känner dig riktigt snygg. I sortimentet finns det träningskläder för både män och kvinnor, oavsett om du söker ett par funktionella tights, svala shorts eller en trendig överdel som andas. 

Trendiga plagg som får dig att sticka ut på gymmet

Märket HIIT har fått sitt namn efter träningsformen high-intensity interval training (högintensiv intervallträning på svenska). Och precis som namnet antyder innehåller sortimentet plagg som är framtagna för just högintensiva träningspass. Det innebär att kläderna aldrig blir något hinder på vägen mot att nå din fulla potential. En stor del av utbudet kommer i klassisk design med ordentliga retrovibbar. Det finns även mönstrade och färgglada modeller för den föredrar det. 

Plaggens design utgår ifrån de senaste trenderna och kundernas önskemål. Resultatet visar sig i form av funktionella, snygga träningskläder i material som andas och får dig att se ut som en atlet. I sortimentet hittar du alltifrån shorts och tights, till tröjor och sport-bh:ar.

Välj kläder som är anpassade efter din träningsform

Ett par nya, väl valda träningskläder kan göra underverk för din motivation, men det finns fler saker att tänka på när du ska välja plagg. Vårt bästa tips är att skippa fåfängan och alltid utgå ifrån när och hur plaggen verkligen ska användas. Oavsett om du ska träna inom- eller utomhus har HIIT träningskläderna för dig. Plaggen sitter nära kroppen och gör att du kan röra dig fritt. Luftiga plagg kan vara i vägen under hård träning, och passar därför bättre innan och efter passet.

Om du ska träna utomhus under kyliga dagar, finns flera modeller med tjockare tyg som värmer, men andas. Många plagg innehåller dessutom välplacerade fickor som gör att du kan ta med nycklar, kreditkort eller telefon.