Skor
Snörskor
Låga skor
Finskor
Sandaler & slip-ins
Sportskor
Outdoorskor
Boots & Kängor
Tofflor & inneskor
Skotillbehör
Man

Herrskor från le coq sportif

Filter (1)
  • Storlek
  • Varumärke
  • Pris
  • Färg
  • Material
25 artiklar
|Sortera:
Sida 1 av 1

Franska le coq sportif har blivit en riktig klassiker när det kommer till sportigt streetmode. Märket är mästare på sneakers som har blivit alla modegurus älsklingsskor. I de breda kollektionerna finner du en kreativ formgivning och modeller som passar varje stil. Designen är moderiktig och håller ett högt mått av medvetenhet om mervärdet hos detaljer. Sortimentet består alltid av välvalda färg- och materialkombinationer eller inslag som initiativrika sömmar. le coq sportif blandar gärna skinn och textilier som bildar spännande föreningar. Detta gör det enkelt att välja rätt sko till rätt outfit. Frankrike är världens modeland nummer ett och agerar som ständig inspirationskälla för resten av modevärlden. le coq sportif är inte sena med att leverera förstklassig skotrend till sina hängivna kunder.

Sportig elegans av hög kvalitet

Det hela begav sig redan 1882 när le coq sportif öppnade upp sin första butik i Romilly-sur-Seine. De var då inriktade på strumpor men började snart tillverka skor och sportutrustning. Den kända loggan med tuppen har funnits med från starten och är idag en känd symbol över hela världen. Skorna från le coq sportif är alltid tillverkade i det finaste av skinn som formar sig efter din fot. Detta ger bekväma skor som du kan gå i nästan hur länge som helst utan att ta av dem. Skinn slits vackert och dina favoritpar kommer bara att bli snyggare ju oftare du använder dem.

Klassiska sneakers som passar alla tillfällen

Som de flesta vet är få outfits kompletta utan de perfekta skorna. I ett par från le coq sportif har man garderat sin look för varje tillfälle. Tillsammans med ett par skor från detta märke blir stilen sportigt ledig och du väljer bland ett stort urval modeller och färger för att kunna matcha just din smak. Klä ned en smal kostym med ett par vita le coq sportif för en avslappnad men modern stil, eller kombinera med shorts för en given sommarstil inne i stan dag som kväll. Kvinnor och män på en internationell marknad älskar varumärket på grund av den lika delar bekväma och moderiktiga stilen som alltid känns genomtänkt och väldesignad.

Missa inte: