Kvinna
Barn

Katalog från Henri Lloyd

 • Varumärke
 • Pris
 • Material
  1 artiklar
  |Sortera efter:

  Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

  Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

  I vår integritetspolicy kan du läsa mer om dataskydd på Zalando.

  Henri Lloyd är märket för alla som gillar när det gungar under fötterna - ute till havs, vill säga! Dock behöver du inte vara proffs på segling för att ha kommit i kontakt med detta kvalitativa märke. Internet svämmar över av bloggar som hyllar Henri Lloyds kläder för deras klassiska, detaljrika och eleganta sportstil. Kanske är Henri Lloyd i sig en del av hemligheten bakom sann framgång? Man kan i alla fall börja undra när stjärnor som Joe McElderry från X factor och grabbarna från the Hoosiers plötsligt började satsa på Henri Lloyd-brallor allihopa, tätt följda av populära Pippa Middleton klädd i märkets snygga dunjacka. Henri Lloyd är självklart också bra på typiska seglarplagg som väst, piké och vindjacka - alltid med lite extra flärd och stil!

  Henri Lloyd - seglarmodet som funkar även på land

  Att Henri Lloyd gör kläder som är praktiska är föga förvånande. Med en lång historia som jättar inom sportmodet har företaget haft gott om tid på sig att ta fram rätt material för att möta väder och vind. Att dom dessutom är ett mycket fashionabelt klädmärke som går att bära även när det inte finns så mycket som en vattenpöl i sikte är en klar bonus. Testa en sportig jacka i vardagen, eller använd en seglarpiké som ett casual plagg tillsammans med jeansshorts en varm sommardag. Ett annat stiltips väl värt att pröva är den klassiska looken med väst ovanpå en sweatshirt. Extra moderiktigt blir det om du väljer en tröja som inte alls går åt det sportiga hållet, utan tvärtom gärna känns lite rockig eller retro. Den otippade kontrasten mellan vattentätt och trendkänsligt ger dig en helt personlig och unik style - både på seglarsemestern och hemma i stan.

  Missa inte: