Katalog

Populära filter
76 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Head - höj intensiteten i ditt sportande

Head är ett känt varumärke som sedan starten 1947 har gjort sig känt för att tillverka kläder och utrustning för sporter och friluftsaktiviteter. Man är främst verksam inom racketsport samt vinter- och vattensporter.

Produkterna är allt från skor och sportutrustning som racketar och skidor till kläder av olika slag, och de håller alltid högsta kvalitet. De tillverkas av bra material och med den senaste teknologin inom varje sportgren. Plaggen har dessutom många smarta funktioner så som strategiskt placerade fickor och ventilationspartier.

Välj rätt kläder för den typ av aktivitet du ägnar dig åt

Att ha rätt kläder när man sportar är inte bara en fråga om stil. Bra kläder låter dig ta ut svängarna till fullo så du får ut maximalt av din träning. Funktionella träningskläder gör det lättare att koncentrera sig och utvecklas inom sin sport.

Kläder för den aktiva sportutövaren skall sitta väl på plats utan att för den delen strama eller sitta åt på fel ställen. Heads kläder är designade så att de aldrig hindrar dina rörelser eller orsakar något obehag eller irritation. I stället har de en rad funktioner som underlättar och gör träningen ännu mer njutningsfull. Målsättningen är att kläderna skall vara så pass funktionella att du som bär dem inte ens tänker på dem under användningen.

Kläder för alla som har en aktiv livsstil

Head är ett märke för alla, och här hittar du kläder till alla familjemedlemmar, herrar, damer och barn. Head vill att alla skall kunna utföra sina favoritaktiviteter i bekväma och funktionella kläder. Därför har man tagit fram ett stort utbud av härliga produkter inom denna kategori.

Det blir roligare att träna och sporta i Heads funktionella och snygga kläder. Plaggen har en hög modegrad och kan därför med fördel även bäras utanför sportarenornas värld. I Heads kläder är du alltid snyggt och moderiktigt klädd.