Katalog

Populära filter
225 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Happy Socks sprider glädje med sina färgglada strumpor

Happy Socks grundades 2008 av två svenskar, Mikael Söderlindh och Viktor Tell. De hade en ny idé som skulle förändra en alldaglig vardagsprodukt. Visionen var att skapa strumpor som är mer än bara strumpor. Varför skulle strumpor nödvändigtvis alltid vara enfärgade och svarta, vita eller gråa? Happy Socks tycker att strumpor förtjänar mycket mer än så, de borde designas på ett kreativt sätt. Ju fler färger och mönster desto bättre, och vi håller med!

Konceptet visade sig vara fantastiskt lyckat. Även resten av världen kom att älska det svenska strumpmärket och deras nytänkande idéer. Butikerna finns nu i såväl Tokyo som Los Angeles och många andra stora städer runt om i världen och de samarbetar med tusentals kända modemärken.

Genom åren har företaget vuxit och skapat fler och fler kollektioner. Idag erbjuder de ändlösa varianter av färger, mönster och designer. Med andra ord finns något för alla smaker och tillfällen i det här stora sortimentet.

Happy Socks står för kreativitet och kvalitet

Med ett par färgglada strumpor livar du snabbt upp en grå måndag när allt känns trist. Visst blir man ändå på lite bättre humör med ett par roliga strumpor på fötterna? De kanske inte syns för alla runt omkring dig, men huvudsaken är att du vet att de finns där. Och det är det som verkligen spelar roll.

Varje strumpa i Happy Socks sortiment är som ett konstverk i sig. Det är bara att dyka in och njuta av en konstutställning av strumpor. Utforska det stora utbudet och välj ut dina favoriter. Låt dina sockor spegla din personlighet och ditt dagshumör.

Det är inte bara den estetiska delen som fått dem att bli så populära runt om i världen. Med Happy Socks kan du lita på att du alltid får högsta möjliga kvalitet. Om det är något märke som har koll på strumpor så är det just Happy Socks. Med en behaglig bomullsmix i materialet ger du dina fötter den lyx de förtjänar.

Liva upp vardagen med innovativa mönster och glada färger

Det som är så bra med Happy Socks är att alla kan få ta del av strumpor som sprider glädje. Modellerna finns i flera storlekar för dam, herr, unisex och barn. Du kan välja mellan olika varianter, till exempel kan du satsa på en normal strumplängd som fungerar i alla lägen eller en låg modell som passar i sneakers och låga skor. Många av strumporna säljs i praktiska flerpack.

Det finns ett par strumpor för varje säsong, för varje dag och för varje känsla. Oavsett hur din dag ser ut så kommer dina fötter uppskatta den här sköna designen. Målet är att liva upp gråa dagar och sätta färg på tillvaron.

Happy Socks är ett av alla framgångsrika svenska märken som tagit sig ut i världen och gjort succé. Och inte helt oväntat - även barnen tycker det är mycket roligare att klä på sig med söta djurtryck och figurer på strumporna. Välkommen in att botanisera och inspireras av alla kreativa mönster och tryck.