Katalog

Populära filter
7 308 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Guess är ett Los Angeles-baserat klädmärke som även erbjuder accessoarer som väskor, skor och smycken. Stilen är exklusiv och klassiskt sensuell för både män och kvinnor, en mix av amerikanskt västkustmode och europeisk stilmedvetenhet. Det andas den där känslan av amerikansk filmstjärna på semester i södra Europa. Grundat 1981 av bröderna Marciano, uppvuxna i södra Frankrike, har märket idag blivit ett av de största.

"Flowy, bohemian frock that's a Guess by Marciano staple" - Victoria Will, Vogue.com

I sina kampanjer har många av de populäraste supermodellerna, som Claudia Schiffer och Laetitia Casta, deltagit för att visa upp kläderna. Guess var tidiga med att fokusera på exklusiva designerjeans, vilket var det som först gav märket en topplacering i modevärlden. Från första början såldes jeansen enbart i liten skala på varuhuset Bloomingdale's, men blev en omedelbar succé.

Elegant design för de medvetna

Guess är för de stilmedvetna och självsäkra, med kläder som syns och hörs. Från Guess kan du köpa kläder för topp till tå och in på bara skinnet, med färgglada underkläder och somriga bikinis. För honom finns det såväl coola t-shirts med tryck, som scarves, detaljerade jackor och sneakers. För henne är stilen feminin och elegant, figurnära klänningar att matcha med en färgglad statement bag, som i sin tur kan förvandla vilken outfit som helst till mode. Deras designers arbetar mycket i denim, läder och metall. Höga klackar i olika färger och material som mocka eller skinn passar perfekt för att klä upp jeansen. Jeansen är väldesignade och figursmickrande och kommer i flera olika tvättar. Matcha med en luftig blus, scarf och klackar för den där franska Rivieran-looken. Guess har även färgglada, självsäkra och coola kläder för barn. Här finner du plagg för dag såväl som kväll och vardag liksom för fest. Klär du dig i Guess är du alltid välklädd!

Kombinera med: