Ett handplockat sortiment av designerbyxor från GTA

Ett par snygga byxor är ett måste i varje mans garderob. Skapa en elegant eller casual look genom att matcha dina byxor med olika stilar och plagg. GTA erbjuder designerbyxor som är den perfekta grunden att bygga sin outfit ifrån, oavsett tillfälle.  

Tidlösa byxor för modemedvetna män

Det italienska familjeföretaget GTA har lång erfarenhet och speciell expertis för design av byxor. Deras noga utvalda kollektioner med klassiska och stilrena byxor vänder sig till modemedvetna män, oavsett om du föredrar tunna chinos, trendiga material eller en värmande modell i mjuk ylle. För varmare dagar finns det även stilrena shorts att välja.

I framtagningen lägger GTA ett stort fokus på utformningen av varje modell. Det gör att alla byxor har en perfekt och genomtänkt design. När en ny kollektion tas fram har man alltid de senaste trenderna i åtanke, och de kombineras sedan med varumärkets långa erfarenhet och respekt för klassisk design. På så sätt kan du alltid vara säker på att du får ett par tidlösa byxor som passar både till vardags, kontoret och festen. 

Knepen för att få ut det mesta av dina byxor 

Vi tycker att ett par snygga byxor är ett viktigt nyckelplagg i varje mans garderob, och du kommer att bli förvånad över hur långt du kommer med rätt par. Det är så mycket mer än bara ett värmande plagg, det är också en stor del av din outfit som hjälper dig att uttrycka din egen, personliga stil. 

Vi har samlat ett par tips som du kan tänka på när du ska välja dina byxor. När du har valt ut materialet och modellen som du gillar, är det viktigt att du väljer rätt storlek. Ett bra sätt att veta om storleken är rätt är att byxorna ska sitta bra runt midjan även utan ett bälte. Bältet ska vara en snygg detalj och inte användas för att byxorna ska sitta uppe. För många av GTA:s byxor rekommenderar vi ett lite tunnare bälte som inte stjäl fokus från byxornas stilrena design.

Anpassa dina favoritbyxor efter olika tillfällen. Vill du ha en avslappnad look kan du matcha dem med ett par sneakers och en skön t-shirt. Ska du på ett viktigt möte kan du istället välja ett par finskor och en skjorta till. Är du kreativ med hur du matchar dina byxor så kan du använda dem oftare.