Katalog

Populära filter
120 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Upplev slow fashion med Grobund

Grobunds kläder har beskrivits som slow fashion för den moderna och medvetna kvinnan, och vi kan bara hålla med. Det här är hållbart mode när det är som bäst.

Idén är att skapa kläder som du kommer vilja använda många år framöver. Det uppnår Grobund med sina högkvalitativa material som oftast är ekologiskt bomull och ull och med sina tidlösa stilar.

Gillar du att shoppa med ett miljötänk i bakhuvudet? I så fall är det här märket för dig. Det här är kläder som håller länge och som är enkla nog för att kännas helt rätt oavsett vad det allra senaste modet är.

Därför satsar Grobund på ekologi

Vad är det då som gör att ekologiska tyger är att föredra? Jo, när man inte använder skadliga bekämpningsmedel mår både planeten och arbetarna bättre. Resultatet blir att du kan ha ett gott samvete.

Grobund startades 2016 av två kvinnor som brinner för ekologiskt mode. De ville göra det lätt för medvetna kunder att hitta hållbara alternativ till dagens slit-och-släng samhälle.

I stället för att inrikta sig på en enda typ av plagg är Grobund ett helhetskoncept. Du kan hitta hela outfits i deras kollektion och de flesta av plaggen går att kombinera med varandra.

Så skapar du din Grobund-outfit

Kläderna från detta hållbara märke är lätta att mixa och matcha tack vare att de har en lugn och jordnära färgskala och stilrena linjer. Många av plaggen är enfärgade.

Några av plaggen har mönster och dessa spelar gärna huvudrollen i din outfit. Välj till exempel en mönstrad blus och kombinera den med en av deras klassiska, enfärgade A-linjeformade kjolar.

Om du väljer en överdel och en nederdel i olika färger kan du använda dig av en accessoar som har båda färgerna i sig för att knyta ihop det hela. Till exempel en sjal eller ett par mönstrade strumpor.