Katalog

Populära filter

Trendiga, tidlösa och ikoniska skor från GREATS

Upptäck vårt varierade sortiment av skor från GREATS. Det här nyskapande skomodemärket föddes i hjärtat av Brooklyn år 2014 och har sedan dess tagit världen med storm.

En skön känsla för alla, det är grundidén. Oavsett vem du är eller vad du ska göra kommer du alltid uppskatta känslan av ett par bekväma skor ur sortimentet från GREATS. Den bekväma känslan infinner sig från det första steget och lever kvar steg efter steg. Eftersom skorna är designade av specialister som fokuserar på slitstarkhet kommer du att kunna njuta av dina favoritskor länge.

Dina skor är en del av den personlighet som du själv väljer att visa upp för världen. Eftersom vårt sortiment av GREATS-skor är brett kommer det att gå enkelt för dig att hitta just dina favoritskor. Välj mellan sneakers i starka och intensiva färger eller mer nedtonade nyanser för en tidlös och klassisk stil. Fira din unika stil och hitta dina favoriter, som speglar just den känsla som du vill förmedla.

GREATS sneakers för en hållbar vardag

Många säger att vi måste välja bort saker för att leva hållbart. Vi säger att vi måste välja hållbart för att leva hållbart. När du väljer ett par skor ur vårt sortiment från GREATS ska du kunna lita på att du gör ett hållbart val. Därför är flera av skorna i sortimentet tillverkade av ett naturligt läder som är biologiskt nedbrytbart.

För att stärka hållbarhetsaspekten ytterligare levereras skorna i boxar som är 100 procent återvinningsbara. Dessutom tillverkas skorna i energisnåla fabriker med minimerad vattenförbrukning och energikonsumtion.

Det finns många val man kan göra för att leva hållbart. Att shoppa hållbart är ett enkelt val. För dig som brinner för att göra skillnad kan något eller några par ur deras ekologiska serie vara en god idé. Flera av paren ur serien är tillverkade av minst 20% återvunnen bomull, vilket gör dem till ett ansvarsfullt och medvetet val.

GREATS stilar för alla tillfällen och smaker

Vilket färghumör är du på idag? Upptäck det varierade urvalet av färger och modeller för att skapa stilar som du trivs i. Kanske lockas du av ett par stilfullt marinblåa sneakers eller så vill du höja pulsen på omgivningen med härligt färgstarka skor.

Skorna uppskattas av modeintresserade världen över – bland annat på grund av deras mångsidighet. Många av paren passar lika bra till mysbyxor eller jeans som till mer formella klädval. Oavsett om du är på jakt efter snygga vardagsskor eller skor för speciella tillfällen kommer du att ha många valmöjligheter.

Ditt val. Ditt liv. Dina skor. Svårare än så behöver livet inte vara. De trendiga GREATS-skorna från det medvetna märket i Brooklyn är ett enkelt sätt att uttrycka sin kreativitet och personliga stil – dag efter dag, steg efter steg.