Dryga femtio års erfarenhet och tillgång till marknadens absolut bästa fabrikation har gjort Gore Bike Wear till ett av världens främsta företag av sitt slag. Oavsett om dina äventyr på cykeln sker på dammiga grusvägar, frusna stigar, ångande asfalt eller leriga fält, så är detta märket som garanterat levererar - med dessa funktionsplagg är du optimalt rustad i alla tänkbara lägen.

Förutom förstklassiga material såsom Gore-Tex och Windstopper så kännetecknas Gore Bike Wear även av marknadens hetaste designer. Varje ny produkt som tas fram testas omsorgsfullt för att säkerställa att endast det bästa letar sig ut i affärerna. Cykling är för många mycket mer än en bara sport - det är en eldig och fartfylld passion som både förtjänar och kräver bästa möjliga utrustning. Med Gore Bike Wear är du snyggast, bekvämast och allra bäst förberedd - Gore Bike Wear har de grymmaste funktionsplaggen, framtagna av och för cyklister!

Gore Bike Wear - funktionsplagg för den hängivne cyklisten

Hos Zalando hittar du funktionskläder för cyklister från Gore Bike Wear - ett bättre märke får du leta efter! Välj mellan basplagg såsom t-shirts, jackor och cykelbyxor samt de yttersta proffsattiraljerna som till exempel halsdukar, handskar och mössor. Samtliga plagg är av oklanderlig klass och standard, vilket därmed möjliggör optimala cykelupplevelser - våga släppa loss och ge järnet på din cykeltur, Gore Bike Wear står stadigt till din tjänst.

Zalandos utbud inkluderar praktiska plagg för både män och kvinnor. Oavsett om du cyklar på lätt och ledig hobbynivå eller ligger i hårdträning inför riktigt tuffa lopp så är känslan av Gore Bike Wear densamma - exklusivitet, komfort och ett nyvunnet fokus. Under den korta tid som det tar att dra upp dragkedjan på din funktionsjacka så förvandlas du från anspråkslös amatör till aspirerande atlet, och det är en känsla som minsann heter duga! Satsa på proffsutrustning i prisvärt format - beställ cykelkläder från Gore Bike Wear hos Zalando!