Katalog

Populära filter
91 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Urbana huvudbonader från Goorin Bros

Det ikoniska premiummärket Goorin Bros har tagit fram sina karaktäristiska huvudbonader sedan 1895. Under företagets första år sålde ägaren sina produkter direkt från en hästvagn, men idag har det populära märket öppnat ett stort antal butiker runt om i världen som säljer huvudbonader till damer och herrar.

Företaget har en del av sin framgång att tacka skidindustrin, det omtyckta hattmärket lyckades nämligen bli utsett till det officiella hattmärket för stora vintersportsevenemang under sextiotalet. Under åren som gått har märket lyckats anpassa sig till nutida, urbana trender, vilket syns tydligt i vissa av deras mest populära kollektioner som innehåller fräcka djurmönster i lekfulla färger.

Företagsnamnet kommer ursprungligen från skaparen själv, Cassel Goorin. Men det var inte förrän hans söner Aldred och Ted kom in i bilden som företagsnamnet ändrades till Gooring Brothers, som används än idag.

Shoppa Goorin Bros huvudbonader på Zalando

Goorin Bros huvudbonader har sedan starten valt att använda sköna och tåliga material i sina kollektioner. Många av deras kepsar och mössor är tillverkade i skön bomull som andas, och som håller ditt huvud svalt under varma dagar tack vare sina natuliga fiber.

I sortimentet hittar du även ett stort antal produkter som är tillverkade av polyester. En fördel med just polyester är att materialet varken krymper eller bleknar särskilt lätt. Därför kommer dina produkter från märket att hålla sig fina under lång tid.

En av märkets kollektioner hittar man även ett brett utbud av kepsar som är tillverkade till viss del av slitstarkt läder, som enligt skaparna själva har tagits fram på grund av att de anser att världen just nu är i stort behov av design som är lättsam och rolig,. Den uppgraderade designen är dessutom tillgänglig i flera olika färger som rött, svart och silver.

Hållbarhet och engagemang för miljön

Goorin Bros engagerar sig även för miljön. Företaget har bland annat valt att utveckla sina produkter och ständigt inkludera spännande material som är miljövänliga i sina kollektioner. Ett exempel på detta är märkets fantastiska och omtalade kollektion som består av huvudbonader som är tillverkade av halmstrån. Dessa är dessutom biologiskt nedbrytbara. Kollektionen innehar givetvis fortfarande den karaktäristiska och lekfulla designen som märket gjort sig känt för.

Märket har dessutom tagit ytterligare steg mot att minska sitt miljöpåverkan genom att släppa ekovänliga, exklusiva kollektioner av huvudbonader som innehåller återvinningsbara plastflaskor. Därmed kan du shoppa dina kepsar, mössor och huvudbonader från Goorin Bros med gott samvete.