Ett par funktionella golfskor kan, tro det eller ej, göra under för ditt handicap. Golf är en fantastiskt givande sport, men kan samtidigt vara en riktig utmaning för sina utövare. Hur mycket du än önskar det kommer du inte att tillbringa all tid på fairway i solsken – golfskorna måste också tåla besök i ruffen, bunkern och – förhoppningsvis inte för ofta – i vattenhindret. Som tur är finns det både vattentäta och andningsaktiva skor för alla damgolfare som tar denna sport på allvar. Och för att du ska få det där perfekta utslaget alla drömmer om måste du inte bara nöta svingen, det gäller också att skorna sitter bra på foten och ger ett bra fäste på underlaget – därför har moderna golfskor spiksula och smidig passform.

Skaffa dig ett par golfskor som matchar din ambitionsnivå!

Det är bara att inse – för att uppnå ens hyggliga resultat på golfbanan är rätt utrustning av yttersta vikt. Du som är noga med att klubbor, handskar och bag håller måttet borde därför också tänka på vad du sätter på fötterna innan du stegar ut på första hålets utslagsplats. Med rätt golfskor ökar du dina chanser att bli en bättre spelare.

På Zalando kan du beställa golfskor som passar just dina golfvanor. Här finns modeller som passar både proffset och den glada amatören. Om du golfar i ur och skur är ett par kraftigare skodon med skaft och förstärkt sula att rekommendera. Du som mest ser golf som ett socialt nöje och främst spelar på semestern kanske i första hand vill satsa på ett par nättare, moderiktiga golfskor som matchar dina fritidskläder. Oavsett vilken typ av golfare du är kan du hitta ett par lämpliga skor i Zalandos onlineshop. Lycka till på golfbanan!

Passar perfekt med:

Golfkläder

Golfbyxor

Adidas Golf

Outdoorskor