Katalog

Populära filter
  • Man
  • Barn
594 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Mode är som allra bäst när det är väl genomtänkt, välgjort och prisvärt - det tycker i alla fall den brittiska modejätten Glamorous vars namn verkligen gör skäl för sina glamourösa damplagg. Glamorous blandar nytt high fashion med läckert vintage så att du får det allra bästa från olika typer av trend - någonting som dessutom råkar vara extra hett just nu.

Glamorous är fashionabelt, stilfullt och kvinnligt, och man kan knappast låta bli att ge extra mycket utrymme åt sin sensuella sida när man bär deras fina plagg. Man fullkomligt ångar av stilfull girlpower och utstrålar mode såväl som finess. Märket designar både snygga vardagsplagg, härliga ytterplagg och tjusigt festmode - här kan man hitta kläder att smycka sig med så att man gör ett sofistikerat intryck vid alla tänkbara tillfällen. Gläns när du är hemma, på stan, på jobbet eller på fest med det oklanderliga dammodet från Glamorous.

Glamorous - retro glamour på nutida sätt

Glamorous har tagit tillvara på de allra bästa trenderna genom tiderna och här hos Zalando kan du ta del av deras allra populäraste plagg. Med Glamorous är det enkelt att fixa en riktigt sofistikerad look som påminner om de allra elegantaste filmstjärnorna genom tiderna - de är nämligen en av de många outgrundliga inspirationskällorna som märket vänder sig till.

Med Zalandos breda utbud av Glamorous kan du sätta ihop en ångande het festlook såväl som en casual vardagsklädsel, och du kan själv anpassa stilen efter rådande årstid. Det finns allt ifrån kortkorta kjolar och shorts till mysiga sweatshirts och ytterjackor att välja mellan, och beroende på hur du kombinerar plaggen kan du bära dem året runt. Med Zalandos sortiment kan du anamma de alla stilar och trender som har bevisat att de minsann aldrig någonsin blir omoderna - Glamorous bjuder på tidlös estetik för den smarta fashionistan.