Katalog

Populära filter
  • Man
  • Barn

Mode för din inre powerwoman från Ghost

Det brittiska märket Ghost står för feminin estetik, moderna silhuetter och har en vintagekänsla som är genomgående i alla kollektioner. De firar kvinnlighet i alla dess former och vet att den moderna kvinnan har fullt upp. Därför är kläderna okonstlade och lätta att underhålla.

Kombinera vackra tryck, med enkla silhuetter

Märkets utsökta plagg som framhäver kvinnligheten i alla former och storlekar, är lätta att förälska sig i. Kläderna är anpassade för att alla kvinnor ska känna sig fina i dem. Ghosts filosofi är att använda sig av vackra och hållbara tyger som designas och utformas på huvudkontoret i London. Vi älskar speciellt den tidlösa trenden med skira tyger på plagg som skapar en otroligt ren och ljus look.

Ghost designar mode som passar för vårt moderna, ibland hektiska liv. I och med att kollektionerna är så okomplicerade, och kan kombineras på så många sätt, har plaggen en given plats i varje garderob.

Med så pass enkla, men samtidigt vackra plagg, är det lätt att hitta något som passar ihop med alla stilar. För dig som vill bryta av de kvinnliga plaggen med något lite hårdare, går det exempelvis att matcha med platåskor i en mörkare färg. Det skapar en modern grunge-stil. Att plaggen är så lätta och lediga gör att man verkligen kan ta ut svängarna!

Plagg för tillfällen du vill minnas länge

Ska du gifta dig, eller vara gäst på en stor tillställning? Hos Ghost finns bröllopsklänningar i klassisk bohemisk stil, som inte liknar något annat. De erbjuder plagg med stor medvetenhet för hur riktiga kroppar ser ut, i fantastiska tyger som känns både lyxiga och moderna. Här ligger fokus på att tygen ska falla rätt, så att du kan känna dig som ditt allra bästa jag. 

Oavsett vad det är för tillställning, välj gärna en outfit som är bekväm. Det viktigaste är att du ska känna dig fin. Är du sugen på något mer iögonfallande och självsäkert kan du prova en lite starkare färg och istället välja mer diskreta accessoarer.

De oerhört vackra satinklänningarna i sortimentet, finns i färger som kan användas under alla årstider och kan få vem som helst att känna ett starkare självförtroende. Eftersom plaggen är ett mode-statement i sig själva, kan man välja att hålla resten av outfiten mer diskret. För dig som vill piffa upp en enklare outfit så kan en silkessjal bli en mycket elegant detalj. Oavsett vad du är ute efter, kan du vara säker på att du kommer utstråla stil och självsäkerhet.