Katalog

Populära filter
1 287 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Feminint, avslappnat eller trendigt – Gerry Weber har det du söker

Letar du efter en uppklädd blus eller stickad tröja, och kanske ett par sköna jeans eller finbyxor? Kolla in Gerry Weber som har smakfulla kvalitetskläder för nästan alla stilar och tillfällen. 

Passion för mode och hög kvalitet, vad kan gå fel?

Gerry Weber är ett tyskt klädmärke som satsar på produkter för moderna kvinnor och deras olika livsstilar. Det är blandningen av märkets långa erfarenhet, passion för sparsmakat mode och breda sortiment som är hemligheten bakom deras stora framgångar. Det spelar ingen roll om du föredrar feminint, avslappnat eller trendigt – här hittar du garanterat något som passar just din stil.

I sortimentet kan du hitta alltifrån stilfulla ytterkläder till klassiskt feminina finklänningar. Plaggens gemensamma faktor är inte bara den trendiga och inspirerade designen, utan även den höga kvaliteten och utmärkta passformen. 

Knepen som gör att plaggen fungerar till både vardags och fest 

Att klä sig inför jobbet eller festen kan kännas som två helt skilda saker, men med rätt knep kan du omvandla dina kläder från Gerry Weber så att de passar till mer än ett tillfälle. Vi har samlat våra bästa knep som hjälper dig på vägen.

Om du har ett plagg som du känner dig överklädd i på jobbet, så kan du bryta av med vardagliga detaljer, som till exempel ett par sandaler, diskreta smycken eller en T-shirt. Genom att ta på sig en stickad tröja över din sommarklänning och matcha den med sneakers blir den perfekt till vardags.

Vill du däremot klä upp ett vardagligt plagg så som en stickad tröja eller enkel klänning så kan du satsa på detaljer med härliga färger, lekfulla mönster eller pampiga smycken. Ett par jeans blir helt rätt till minglet med ett par höga klackar och en snygg handväska till. Med dessa tips blir det enkelt och roligt att återanvända dina favoriter i garderoben, oavsett tillfälle.