Katalog

Populära filter
82 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Nästintill oförstörbara klockor från G-SHOCK

Här hittar du några av de mest hållbara och tekniska armbandsuren som finns på den moderna marknaden. G-SHOCK är en unik modell skapad av det japanska företaget Casio och designern Kiku Ibe. Visionen var att skapa oförstörbara klockor som tål långa fall och hårda stötar utan att gå sönder. Efter en tids tester och mycket tålamod kunde den första stöttåliga klockan lanseras 1983.

Dessa makalösa klockor har genomgått otaliga experiment för att hitta den där oförstörbara designen. Casio ville verkligen se till så att de håller vad de lovar. Det är därför som du idag kan känna dig helt lugn med att välja en klocka från G-SHOCK.

Nyckeln till framgången är den speciella och revolutionära konstruktionen. Klockan har en speciell, ihålig konstruktion och heltäckande skydd. De viktiga delarna är vadderade för extra skydd och stöttålighet. Idag har G-SHOCKs klockor kommit att bli populära över hela världen för deras oslagbara kvalitet.

Armbandsur med hållbarhet och pålitlighet i fokus

Dessa klockor är helt enkelt oslagbara på många plan, och de har en batteritid som håller i flera år. De är vattentäta och tål fall från 10 meters höjd. Om du lever en aktiv livsstil och vill ha en ordentlig klocka som du kan lita på i alla lägen har du alltså kommit helt rätt.

Med en stabil och robust design håller dessa praktiska armbandsur vad de lovar och lite till. De klarar av extrema belastningar och påfrestande förhållanden mycket bättre än de flesta andra vardagliga klockor.

Alla dessa egenskaper och funktioner gör att G-SHOCKs klockor är perfekta för dig som idrottar, vistas utomhus eller reser mycket. De går utmärkt att ha på sig när man tränar och de sitter säkert på plats när du är ute och utforskar världen. Det spelar ingen roll var du befinner dig eller vad som väntar dig, din klocka kommer att hålla för nästan vad som helst.

En uppskattad accessoar som används i rymden och av militären

Dessa klockor är även omtyckta för den karaktäristiska designen och den moderna stilen. Oavsett hur din livssituation ser ut kommer du få användning för en klocka från den här kollektionen. Den snygga designen gör att de funkar bra på jobbet och i skolan. Det är med andra ord en väldigt mångsidig accessoar som fulländar din vardagliga look i alla lägen.

G-SHOCK hänger alltid med i teknikvärlden och har koll på de senaste trenderna. Dessa armbandsur är därför ständigt uppdaterade med de senaste teknologierna och funktionerna. I det här sortimentet kan du välja en skräddarsydd klocka som passar just dig och dina behov.

Det är kanske inte så förvånande att klockorna bärs av personer med fysiskt krävande yrken. Poliser, soldater, brandmän och astronauter är bara några av de yrkesgrupper som har fått stor användning av G-SHOCKs klockor. Och det säger nog det mesta om den höga kvaliteten och pålitligheten. Om de duger för militären så duger de till vem som helst. I vår kollektion hittar du ett stort utbud av noga utvalda G-SHOCK-klockor i många olika modeller och färger.