Katalog

127 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Freya – fantastisk form och funktion

Freya är ett underklädesmärke som tillverkar underkläder och badmode för kvinnor i alla former. Man har specialiserat sig på att tillhandahålla kollektioner som sträcker sig från minsta till största storlek – detta för att alla ska kunna hitta underkläder som passar dem. Märket grundades 1998 vilket ger den en lång och gedigen bakgrund i underklädesbranschen, och varumärket är internationellt erkänt.

Freya är ett undermärke till Warcoal Europe som i sin tur är ett världsledande konglomerat i underklädesbranschen. De äger flera andra varumärken inom denna genre som alla har sin egen inriktning och stil. Freyas kollektioner kännetecknas av lekfullhet, roliga mönster och fräscha och levande färgsättningar.

På Freya förstår man att ingen dag är den andra lik i en kvinnas liv. Du måste ständigt vara redo att möta olika utmaningar. För att lösa allt detta som du ställs inför krävs det underkläder som sitter perfekt på plats och utför sin uppgift utan att egentligen märkas av. De skall bara finnas där och ge dig stöd utan att du tänker på det.

Färg och form som förgyller din vardag

Freyas kollektioner kännetecknas av underkläder som håller högsta kvalitet. Detta är helt enkelt märket för dig som ställer höga krav på dina underkläders form och funktion. De utvecklar helt enkelt underkläder som passar den moderna och aktiva kvinnans livsstil.

Freya har även ett väldigt funktionellt utbud av underkläder för de som har lite större byst. Plaggen har mycket bra passform och sitter väl på plats samtidigt som de ger ett fullgott stöd. Detta gör de utan att skära in eller tynga ner.

På Zalando hittar du ett stort utbud av Freyas vackra, sköna och funktionella underkläder. Välj de modeller som du själv trivs bäst i och mixa och matcha efter eget behag då över- och underdelar i de flesta fall säljs separat. Det finns även bikinis och baddräkter i en rad olika modeller som du kan investera i inför den kommande bad och sommarsäsongen. Stråla på stranden i färgglada badkläder i roliga och fantasifulla mönster.

Hållbarhet närmast kroppen

Hållbarhet är viktigt för företaget, och de strävar ständigt efter att utvecklas och förbättra sig inom detta område. Alla material som används i tillverkningen hämtas hos pålitliga leverantörer från världens alla hörn. Tillverkningsprocesserna håller hög kvalitet och varje steg kontrolleras noggrant både avseende produktionen och de anställdas välmående.

Alla Freyas produkter kontrolleras och testas naturligtvis i enlighet med de standarder som finns i branschen. Dessa kontroller säkerställer att allt går till som det ska och att det inte finns skadliga ämnen eller material i produkterna. Detta är naturligtvis extra viktigt då det gäller de plagg som vi bär närmast huden. Att veta att dessa är skonsamma och vänliga mot din kropp är en insikt som gör att du som konsument kan koppla av och känna dig lugn.

Företaget säger skämtsamt att de strävar efter att minska antalet BH-mil i sin verksamhet. Detta innebär alltså att varje underklädesplagg som tillverkas skall lämna ett så litet avtryck på miljön som möjligt, inkluderat resursåtgång, transporter, utsläpp och en mängd andra faktorer.