Populära filter
13 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Håll koll på tiden med Fossil smartwatches

Med en smartwatch kan du inte bara se vad klockan är utan även göra saker som att hålla koll på hur många steg du tar och läsa SMS. Med Fossil smartwatches får du en praktisk pryl som gör livet enklare och en stilren accessoar som passar för daglig användning.

Fossil har både smartklockor med skärm och med urtavla. Klockorna kopplas ihop med din mobil och även modellerna med urtavla kan göra saker som att kontrollera musik, vibrera när telefonen ringer och räkna steg. Dessutom kan du få upp alla notifieringar på klockorna med pekskärm. Du kan till exempel se när du får mejl eller om någon har kommenterat en av dina bilder på sociala medier.

Flest funktioner har klockorna med pekskärm. De kan till exempel mäta din sömn och svara på SMS direkt på klockan. I appen kan du se statistik och skräddarsy användarupplevelsen så att den passar dina behov. Det här är klockor som är mest praktiska att använda i vardagen när du vill hålla koll samtidigt som du ser snygg ut. De skiljer sig från smartwatches för sport på det viset att de inte har funktioner för kartor, pulsmätare och liknande.

Fossils klockor är ett alternativ som blir mer och mer hållbart

Fossil jobbar aktivt med att göra sitt företag ännu mer hållbart genom att till exempel förbättra sina förpackningar. Målet är att alla förpackningar ska vara helt återvinningsbara eller återbrukbara i framtiden.

De försöker också minska på koldioxidutsläpp och minska vattenanvändningen vid behandlingen av lädret till klockarmbanden. Dessutom strävar de efter att bara använda återvunnen plast när plast behövs.

Klockorna håller hög kvalitet och du kan använda din klocka mycket utan att den slits ut. Även det gör Fossils klockor till ett miljövänligt alternativ.

Så funkar Fossils smartklockor

Smartklockorna med pekskärm kallas smartwatches, medan smartklockorna med urtavla kallas hybrid smartwatches. Tidiga hybridklockor hade vanliga klockbatterier, men nuförtiden laddas alla klockor med laddare, vilket är praktiskt då du inte behöver bry dig om att byta batteri.

Klockorna kopplas till din mobil via Bluetooth och Fossil-appen kan användas både på Android- och iOS-telefoner. Om du byter telefon någon gång eller någon annan i familjen vill använda klockan kan du enkelt parkoppla den med en annan mobil.

Klockorna finns både i herr- och dammodeller och med flera olika utbytbara armband. Det gör det lätt att hitta en klocka som passar just din personliga stil.