Katalog

Populära filter

Tidlösa och slitstarka herrkläder från Folk

Om du söker efter den perfekta vardagsoutfiten kan du sluta leta nu – Folk är märket som erbjuder snygga och slitstarka klädesplagg för män. I sortimentet hittar du alltifrån casual skjortor till trendiga chinos. 

Snygga kläder som passar till vardags

Vi tycker att det är minst lika viktigt att du känner dig snygg till vardag, som när du går på fest. Märket Folk har gjort det enkelt för dig – de erbjuder ett inspirerande sortiment med olika typer av herrkläder som är designade för att användas varje dag. 

Det spelar ingen roll om du är ute efter en stickad tröja, eller om du vill ha en vardagssnygg skjorta med ett par dressade byxor. I sortimentet finns mängder av olika klädesplagg med tidlös och funktionell design, som är tillverkade av slitstarka tyger. 

Inspirationen till kläderna kommer från världen runt omkring oss, både från naturen och olika kulturer. Hållbarhet är ett tydligt tema, och stor vikt har lagts på att ta fram plaggen med hänsyn till miljön, och de anställda på fabrikerna. Genom att använda sig av slitstarka material tål dessutom kläderna att användas om och om igen.

Så bygger du upp en bra garderob

För att hitta dina favoriter från Folk tycker vi att du ska börja med att fundera på vad du trivs i för typ av kläder. Finns det någon färg eller modell som du tycker extra mycket om, som framhäver dig på bästa sätt? När du har hittat dina säkra kort har du en bra basgarderob att förlita dig på.

Nästa steg är att våga experimentera. Att du älskar vita skjortor behöver inte betyda att du inte skulle vara snygg i en annan färg eller mönster. Genom att testa andra typer av kläder kan du hitta nya favoriter, som lyfter din stil till nästa nivå. Glöm inte att matcha dina kläder med detaljer, som till exempel en snygg klocka eller scarf.