Katalog

Populära filter
sizes
brands
Färg
Pris
Material
Hållbarhet
Mönster
131 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

flip*flop – skor för alla tillfällen

flip*flop är det tyska företag som specialiserat sig på tofflor och flip flops av alla de slag. Företaget grundades 1997 av Berndt Hummel tillsammans med flera medlemmar av hans familj i den tyska staden Pirmasens där de fortsatt har sitt huvudsäte. Hans döttrar och fru är alla aktiva inom verksamheten och de gör verkligen skäl för epitetet familjeföretag.

De ursprungliga flip*flop-modellerna är enkla och klassiska och utifrån dessa har företaget sedan utökat sin produktion med modeller som är mer utsmyckade och intrikata i sitt formspråk. Gemensamt för alla skor av den här typen är att de är tidlösa och aldrig kommer att gå ur tiden. Detta gör dem enkla att bära och möjliga att matcha med i stort sett vilken klädstil som helst.

Skorna som tar dig över hela världen

Trots att flip flops och tofflor är den enklaste av alla skomodeller kan de varieras i det oändliga. Från den enklaste flip flop avsedd för bad och strandliv till ett par fluffiga och utsmyckade tofflor från hemmabruk. Hos flip*flop hittar du ett par skor för varje smak, utbudet är enormt.

Kombinera dina skor från flip*flop med andra plagg och accessoarer från din redan existerande garderob för att skapa nya outfits för varje dag och tillfälle. Ett par av de mer dressade modellerna går utan problem att bära till klänningen eller chinosen du bär till arbetet medan de enklare varianterna passar perfekt till ett par jeans eller bara ben sommartid.

I ett par skor från flip*flop är du redo för i stort sett alla typer av situationer. Skorna passar lika bra på stranden och poolen som under en promenad på stan eller när du går på fest. De olika modellerna gör att du kan hitta en match till varje upptänkligt socialt tillfälle.

Familjeföretaget med traditionella värderingar

Företaget är helt igenom ett familjeföretag och det avspeglas i de värderingar som de bedriver sin affärsverksamhet i enlighet med. Man anser att affärer skall skötas på ett ärligt sätt och med respekt för alla inblandade. Man strävar efter att skapa lokala arbetstillfällen och är noga med att erbjuda sina anställda bra arbetsvillkor och sociala förmåner. Alla skor tillverkas i familjeägda fabriker i Taiwan.

flip*flop lägger stor vikt vid hållbarhet. För företaget innebär detta att man tänker långsiktigt och hela tiden har framtiden i åtanke. Detta gäller såväl miljö som att ge tillbaka till samhället. Företaget sponsrar en mängd olika lokala verksamheter och välgörenhetsorganisationer för att på så sätt bidra med sin del och betala tillbaka till sitt ursprung.

Många av företagets skomodeller är faktiskt 100% veganska, i produktionen används inget läder eller andra animaliska produkter. Man arbetar till och med för att få fram en certifiering för fästprodukter, till exempel lim, som är fria från animaliska produkter. Detta för att kunna försäkra sina kunder om att deras produkter är helt och hållet veganska. Detta är en verkligt beundransvärd inställning och som konsument är det skönt att veta att du kan bära flip*flops produkter med gott samvete mot djur och natur.