Katalog

Populära filter
60 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Finkid tillverkar barnkläder för aktiva och nyfikna barn. Passform och detaljer är anpassade för att låta ditt barn leka och upptäcka världen. Kollektionerna från Finkid består av slitstarka och robusta plagg som samtidigt är bekväma och välsittande. Kanske beror det på den långa vintern i vårt östra grannland eller helt enkelt på att märkets kläddesigner alltid ställer barnet i fokus; när det gäller funktionella vinterkläder för barn finns det få klädmärken som kan mäta sig med Finkid. De praktiska overallerna och täckbyxorna är perfekta för utomhuslek under den kalla årstiden, både på fritiden och på dagis eller i skolan. Värmande mössor, handskar och scarfar finns i matchande stil. Förutom vinterkläder, som blivit något av märkets signum, hittar du även en mängd andra plagg för alla tänkbara tillfällen – allt från skjortklänningar och tygbyxor till shorts och tunna jackor. Samtliga plagg är tillverkade i riktigt tåliga kvalitetsmaterial.

Finkid – vackra kvalitetskläder för aktiva barn

Välj Finkid om du månar om ditt barns rörelsefrihet och inte nöjer dig med annat än det bästa. I Zalandos nätbutik hittar du just nu en mängd snyggt designade barnplagg från detta finska klädmärke. Särskilt inför vintern kan det löna sig att skaffa några kvalitetsplagg från Finkid. Tack vare att de är slitstarka och funktionella behöver du inte oroa dig när ditt barn leker i pulkabacken eller på skolgården. Satsa på Finkid och säg adjö till kalla och våta barn!

Stilen skiljer sig till viss del från mycket av det barnmode som finns tillgängligt på marknaden. Skrikiga motiv med figurer från film och TV lyser med sin frånvaro. Zalandos utbud av kläder från Finkid präglas i stället av lågmäld stilfullhet, utan att det för den sakens skull går att ta miste på att det rör sig om barnkläder. Detta märke passar dig som värdesätter hög kvalitet och vill ge ditt barn vackra kläder som kan användas vid alla tillfällen, både vid lek och mer stillsamma aktiviteter.