Populära filter
201 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Ge din garderob en futuristisk touch med Filling Pieces

Filling Pieces är märket för dig som har en ungdomlig, sportig, men samtidigt futuristisk stil. De har plagg och skor som verkligen sticker ut och som garanterat kommer att leda till många komplimanger.

Snitten på plaggen känns välbekanta, och du kan välja mellan klassiska looks som huvtröjor, t-shirts och sweatpants. Det är detaljerna som ger Filling Pieces produkter sin unika stil. Till exempel kan du köpa stövlar och stövletter med ihåliga klackar och sneakers med platåsulor.

För de dagar när du känner för att klä dig i snygga basplagg som inte stjäl för mycket uppmärksamhet finns det enfärgade tröjor, byxor och skor som är enkla att matcha med resten av din garderob. De flesta av plaggen går i neutrala toner och pasteller, vilket gör det lätt att sätta ihop en outfit.

Filling Pieces trendiga kläder ger vardagen en boost

De flesta dagar i livet är helt vanliga och består av skola eller jobb och andra vardagliga aktiviteter. Så vänta inte till speciella dagar med att klä dig på ett sätt som ger dig självförtroende och uttrycker din personlighet. Filling Pieces har premiumplagg som passar lika bra på festen som till sköna hemmadagar.

Många av märkets plagg har en sportig känsla, med en passform som gör att du kan röra dig fritt. Perfekt om du vill ta en liten stretchpaus från skrivbordet när du har jobbat intensivt ett tag. Dessutom passar de sportiga kläderna bra till sneakers. Kombinationen ger en avslappnad känsla, samtidigt som det syns tydligt att du bryr dig om din stil.

Filling Pieces har även plagg som är värmande när det är kallt ute. På våren och sommaren kan du satsa på en tunn bomberjacka eller en skön huvtröja. Och på vintern finns det bekväma, tjocka jackor som gör det möjligt att bygga lager på lager som ett skydd mot kylan.

Så skapar du en unik outfit med Filling Pieces

En sak som gör Filling Pieces till ett intressant märke är att man kan leka med plaggen för att skapa en mix där det klassiska och stilfulla blandas fritt med det sportiga och vardagliga. Matcha säckiga sweatpants med festliga klackar eller skinnbyxor med grova kängor.

För att få till en häftig outfit som känns genuint unik är det viktigt att inte bara mixa olika stilar, mönster och färger, utan också material och texturer. Filling Pieces skapades för att förena streetkulturen med modevärlden, och när du bygger din garderob i deras anda kan du vara en del av den rörelsen.