accountaccountbagbagzalando logomenu

Alla Sveriges favoritmärken

FRI FRAKT OCH RETUR*

100 dagars öppet köp

Innanför Fashion Week Stockholm med toppbloggare och Zalando

Modeveckorna för höst och vintersäsongen tar just nu Europa med storm. Under Fashion Week Stockholm AW15, bjöd Zalando in fyra modeprofiler; Fanny Lyckman, Lisa Olsson och Julian Hernandez från I’M NEXT samt Johanna Olsson, till modesprakande aktiviteter i ”Zalando Walk-In Closet”. En storartad walk-in closet byggdes upp i en av sviterna på Hotell Diplomat, som var ett populärt tillhåll under modeveckan. Suiten fylldes med kläder, skor och accessoarer från Zalando som varje bloggare kunde botanisera bland och bära under alla de event som veckan bjöd på.


Varje morgon började Fanny, Lisa, Johanna och Julian deras dagar med att besöka Zalando Suite och walk-in-garderoben för att välja outfits till de Fashion Week events som skulle hållas under dagen. Den talangfyllda fotografen Rami Hanna följde bloggarna och fångade alla aktiviteter de gick på och alla de outfits de bar, i inspirerande bild-och filmmaterial.


I bild- och videomaterialet har den verkliga andan av modeveckan fångats – från att göra de perfekta outfit-valen, se modevisningar från första parkett och även få en inblick backstage, till att samlas med modeeliten under luncher och tillställningar samt vara med i street-style fotograferingar, detta för att sprida det kommande modet och trender vidare till resten av världen.


Följ Fanny, Lisa, Johanna och Julian samt hashtaggen #ZalandoFWStockholm för fler bilder och looks från Fashion Week Stockholm.

De medverkande bloggarna

  • Fanny Lyckman www.imnext.se/fannylyckman/
  • Johanna Olsson www.johannaeo.se/
  • Julian Hernandez www.imnext.se/julianh/
  • Lisa Olsson www.imnext.se/lisaplace/

  • Fotograf: Rami Hanna www.imnext.se/ramihanna/
  • Se videon i HD här!