Faq | Zalon | Betalning för en Zalon-beställning

Betalning för en Zalon-beställning

Ihop med din nya outfit hittar du din faktura, och via mejl får du en översikt över alla artiklar din stylist valt ut åt dig. Du behåller dina favoriter och skickar tillbaka resten. Vi behöver din betalning inom 30 dagar.

Om du har returnerat varor så kommer du att få ett bekräftelsemejl med den nya summan att betala så snart returen har hanterats på lagret.

Betalningsuppgifter:

Betalningsinformation för din faktura:

Betalningsmottagare: Zalando Payments GmbH

Bankgiro: 852-7541

Referensnummer: Ditt beställningsnummer

Du godkänner att säljaren kan överlåta sin fordran på betalning till tredje parter, i synnerhet till Zalando Payments GmbH.

Jag har inte betalat och har fått en betalningspåminnelse

Ingen fara. Använd betalningsinformationen ovan och betala din faktura som vanligt. Ange ditt beställningsnummer som referens. Ett beställningsnummer består av 14 siffror och börjar med talet 1930. Gör en betalning per beställning.

Jag har redan betalat fakturan men har fått en betalningspåminnelse

Om du betalade fakturan nyligen så tänk på att det kan ta upp till fem bankdagar innan din betalning kommer fram. Så fort vi fått den skickar vi en bekräftelse via mejl.

Om du märker att du angett fel referensnummer, ta kontakt med kundtjänst och berätta vilket nummer du använt. Då kan vi identifiera din betalning.

Om du har betalat för flera beställningar samtidigt kan det hända att vi inte vet vilken betalning som hör till vilket referensnummer. Kontakta kundtjänst och berätta vilka beställningar du betalat för samt vilka referensnummer du angett.

Återbetalning

Har du redan betalat men vill göra en retur? Kontakta kundtjänst via service@zalon.se och ange dina kontouppgifter. Kundtjänst återbetalar beloppet till ditt konto.


Kan du inte hitta svaret du letar efter?
Kontakta oss direkt
Icon is missing
Chatta med oss

Chatten hanteras av vår automatiska meny på svenska. Om den inte hittar svaret på din fråga kan du bli kopplad till en medarbetare som pratar engelska.

Ring oss

Våra specialister är redo att hjälpa dig. Väntetiden kan vara upp till 2 minuter.

Måndag till fredag mellan 08.00 - 20.00

Din inkorg

Men gör det till mode

Registrera dig för nyhetsbrev från Zalando!

Ställ in dina preferenser

Vad är du mest intresserad av?

Läs mer under vår sekretesspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen utan kostnad.