Faq | Artiklar & Storlekar | #supportthestores - Varor sålda och skickade av butiker

#supportthestores - Varor sålda och skickade av butiker

Under den rådande hälsokrisen stödjer vi butiker över hela landet. Därför kan du på ett säkert sätt köpa flera av deras varor genom oss (beroende på tillgänglighet) medan de är stängda, och affären tar emot inkomsten. Vi tillhandahåller plattformen, de tar hand om leveransen och för dig förblir shoppingen enkel.

Hur kan jag se om en vara skickas av en butik?

Om en vara är tillgänglig direkt från en butik, kommer du att kunna se följande text på produktsidan: “Denna vara säljs och skickas direkt från en butik #supportthestores”.

Du kan också se vilka varor som du redan har köpt från en butik genom ditt Zalandokonto. Dessa varor kommer att vara tydligt märkta med namnet på butiken som sålde dem till dig.

Om du har en kombination av Zalando- och butiksvaror i din beställning, kan de skickas i separata paket.

Hur kan jag returnera en beställning från en butik?

Du kan returnera varor som säljs och skickas direkt från en butik helt kostnadsfritt inom 100 dagar - precis som i alla andra beställningar du gör via Zalando. Tänk bara på att varorna behöver returneras direkt till butiken som skickade dem.

För att göra en retur packar du helt enkelt ned varorna och fäster den medföljande returetiketten utanpå paketet. Genom att använda den medföljande returetiketten kan du vara säker på att din retur kommer fram till rätt adress.

Behåll returkvittot som du får från postombudet tills din återbetalning har blivit bearbetad och genomförd. Detta kan ta upp till 14 dagar från det att lagret tar emot din vara.


Kan du inte hitta svaret du letar efter?
Kontakta oss direkt
Ring oss

Våra specialister är redo att hjälpa dig. Väntetiden kan vara upp till 2 minuter.

Måndag till fredag mellan 08.00 - 20.00

Din inkorg

Men gör det till mode

Registrera dig för nyhetsbrev från Zalando!

Ställ in dina preferenser

Vad är du mest intresserad av?

Läs mer under vår sekretesspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen utan kostnad.